Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit furcsa kérdés, de...

Kicsit furcsa kérdés, de elgondolkodtató, szerintem. Mit szólsz?

Figyelt kérdés

Van egy 19 éves fiú ismerősöm, akit nagyon durván "befolyásol" az édesanyja...olyan szinten, hogy ha valamit mondott, ha azt mondja az ég zöld, akkor az úgy is van...

Minap hallottam, hogy megszeppenve mesélte az egyik barátjának, hogy ő otthon nem végezheti a dolgát állva, mert az anyja megtiltotta, és amikor pisil mindig rá kell üljön az ülőkére:-S

Azért 19 évesen nehogy már ennyire irányítson valakit az anyja...ez csak nekem durva?

Volt nemrég egy barátnője is a rácnak, de anyuka tanácsára elhagyta a lányt. (anyuci kb úgy öltözködik mint egy tizenéves csitri, nem dolgozik, a férj tartja el, kommentálni viszont annál inkább tud mindent -volt alkalmam egyszer végighallgatni...:-S)

Mi lesz így a fiúból? :-O

21-L

2010. okt. 24. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem csinál meg magának semmit? Lehet, hogy több önállóság adna egy kis önbizalmat.
2010. okt. 24. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

Most lassan mondom, figyelj!

Áll a pasi a WC csésze előtt, vizel.

A sugár odaér a csészébe, visszafröcsköl oldalra. A fajansz úgy van kiképezve, hogy megakadályozza a kifröccsenést egy lefelé hajló perem (ahonnan a víz is kifolyik).Na itt, ha nem takarítod minden nap, olyan mocskos lesz, meg büdös, hogy ihaj.Ezért értelmes férfiember OTTHON ülve vizel.Ha nevezett leül a budira, a vízbe közelről verető vizelet már nem verődik fel.

Na innen látom a takarítási szokásaidat. Elöl és

középen?

Más

Aki albit keres, a pénzéért finnyázhat. Amúgy a gardrobra gondoltál?

Pasit kiszolgálja a lakótársa: ez a picieszű csicska honnan került a képbe?

2010. okt. 24. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Találkoztam hasonlóval pár évvel idősebb kiszerelésben, és igen, durva... XD Ja és nem nagyon lehetett ebből kimozdítani. :(
2010. okt. 25. 01:31
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

19 évesen fiúk nagy átlaga még nem felnőtt férfi,főleg ugy hogy még tanul...

wc-n ülve pisilés...hát éha összetenném a kezem,ha párom is ülve pisilne,pedig tud célozni:D

40-45 éves nő had ne kelljen már otthonkába mászkáljon zsíros hajjal...én anyám 40 éves,néha jobban tetszik a pasiknak mint én (pedig nem vagyok csunya,de ő is tud ugy kinézni,hogy nah)...attol hogy valaki betölti a 40-et,még nem kell lehuzza magát...

fiú lakótársa megcsinál mindent...még anno laktam együtt idegen csajjal,mosogatott utánam,takaritott...hülye lettem volna szólni,hogy ne csináld,majd én...(ettől még én is megtudok mindent,de ha van hülye aki megcsinálja,minek csinálnám...)

lányt kitette...ha olyan a lány,akkor lehet jobb is...mai napig örülök utólag,hogy anyám rábeszélt egy nem tul jolszituált pasi kitevésére (persze akkor pár honapig ezt nem igy láttam)

gyanitom te vagy a kitett lány,vagy nagyon unatkozol?

hagyd már a srácot

2010. okt. 25. 07:21
 15/17 A kérdező kommentje:

Na te nehogy már megszóld a takarítási szokásaimat...marhára ismersz.:))

amúgy meg nem, nem a problémára koncentráltatok...hadd döntse el a másik, hogy kényelmes neki pisilni és igen, képzeld fáradok minden nap a wc tisztitásával, nem halok bele. De téma lezárva mert nem arra válaszoltál amit kérdeztem, látom nehezen megy az értelmezés. mindegy...

Amúgy nem vagyok a kitett csaj:))) pont egy 19 évessel állnék össze aki ennyire anyuci fiacskája és ennyire önállótlan, na ne már...mindegy...

Ez csak a nevelés eredménye, nincs a srácnak semmi önbizalma, semmi önállósága, mert még azt is megszabták annak idején hogy szabad pisilni, hogy nem... na erről ennyit téma lezárva.

Köszi annak aki a probléma mögé nézett és nem kötözködött...

2010. okt. 25. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:
22.49-es!Azért szokták lehúzni pisilés után a vécét.......
2010. okt. 25. 11:25
 17/17 anonim ***** válasza:
....és vaéahol a háttérben sírva nevetnek a wc-k.... :D
2010. okt. 26. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!