Cigizhet anya? Igen vagy nem?
Any és apa már hónapok óta veszekednek.
Anya most tegnap talált egy albérletet, ahova különköltözik velünk gyerekekkel.
Apa valamit keresett reggel munkába menet és a táskájában talelt egy cigarettás dobozt amiből bőven a fele hiányzott.
Felkeltette anyát, hogy mi ez Ő meg azt mondta a munkatársáé, mert nem hagyhatja bent a munkahelyén. Meg azért nem szólt róla mert mindenért üvöltözve van vele.
Cigizhet?
Igen vagy nem????
Régen cigitett, de leszokott. Most ektelt lassan 20 év és újra rászokott volna????
Az, hogy még szoptat...
Bevallotta, hogy nov. óta szívna Hogy lehetne leszoktatni?
Ha rögtön megvonnánk tőle?
"Ha rögtön megvonnánk tőle?"
Valamit szerintem félreértettem: a kérdésedet úgy értelmeztem, hogy édesanyádról van szó. De édesanyáddal kapcsolatban ugye fel sem merülhet az, hogy bármit is jogod lenne megvonni tőle, szóval akkor te vagy az anya, és a lányod cigizik?
Apáddal való feszkót igyekszik a cigarettával enyhíteni. Nem a legjobb problémamegoldás, de neki most ez a mankó.
Apádat nem szeretnéd leszoktatni arról, hogy anyád táskájában ne turkáljon?
Hat, akkor sem lehet kiverni a kezebol. Feltetelezve, hogy nagykoru es cselekvokepes szemely, semmit nem tudtok ellene tenni. El lehet mondani, hogy ez karos lehet a babara, es ennyi.
Nekem van egy baratnom, vegigcigizte a terhesseget, most 1 honapos a gyerek, szoptat es ugyanugy cigizik. Sosem szoltam be erte, noha megvan a velemenyem. Azt mar viszont nem viseltem, amikor o az orrspray veszelyeire hivta fel a figyelmemet..en legkesobb 9-10 hetesen mar leszoktam rola, o meg azota is dohanyzik. Nem vagyunk egyformak. De senkit nem lehet korlatozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!