Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem decemberben 40...

Feleségem decemberben 40 éves, közel karácsonykor.40 éves lányok/asszonyok! Ti mit kérnétek egy ilyen évfordulóra?

Figyelt kérdés
Köszönöm,hogy csak ÉRTELMES válaszokat írtok!
2010. okt. 24. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is egy kettesben eltöltött napnak örülnék a legjobban. De én pl. annak is állatira örülnék, ha mondjuk a meglepi a bécsi karácsonyi vásár lenne..
2010. okt. 24. 21:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, a gyerek elhelyezése nem probléma, csak én gondoltam hogy családostul legyünk együtt. A "shopping" hétvége, szerintem nem bejövős, mert szerintem az nem ajándék, hogy "tessék költs magadra x forintot".

Inkább egyedi, emlékezetes dologra gondolnék.

A wellness 7végével pedig az a baj, szoktunk "szaladgálni" egerszalókra, debrecenbe fürdeni csak úgy, mindenféle "alkalom nélkül".

Meglepetésbuli meg kizárt, ezt már jó előre megmondta.

A füzetes dolog, igen jó ötlet, csak ezzel már elkéstem.

A 7végi romantikus faház az nem, de a bográcsozás is rendszeres nálunk.

Parfüm, meg ilyen csecsebecsék is kizártak részemről.

Eddig egy all-inculisve faház lenne a legjobb :D

de ilyesmi nem hiszem hogy van, de körülnézek!

Mindenesetre köszönöm az építő ötleteket!

Remélem valaki segít abban hogy "pont erre gondoltam" mondatot fogom majd hallani..

2010. okt. 24. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!