Miért lehetett ilyen undok velem a sógornő jelölt?
Tegnap délután a párom családjánál buli volt, én is meglettem hívva. Sok családtaggal most találkoztam először.
Közte a párom bátyjának a párjával is. Aki az első pillanattól kezdve kioktatóan és undokul viselkedett velem.
Az egész ott kezdődött, hogy jött értem a párom autóval, majd mondta, hogy a csajsziért el kell menni, mert őt is meg a 7 hónapos babát neki kell elhoznia. Viszont a csajszi nem figyelt, hogy előtte értem fog eljönni a párom és 20 percet várt a ház előtt. Mindezt szinte az én hibámnak beállítva. Ahogy megérkeztünk utána nem sokkal elkezdte magyarázni nekem, hogy itt, hogy is mennek a dolgok. És hogy itt az ő babája az első unoka akiért mindenki odavan. Nekem az előző kapcsolatomból van egy 2 éves kislányom, akit egyébként nem vittem magammal.
Aztán úton útfélen éreztette, hogy én itt csak egy kívülálló vagyok, és ő ismeri a nagyon a páromat ő nem fog egyhamar elköltözni otthonról (pont szóba került, egy másik rokonnal pont erről beszélgettünk, hogy milyen komoly a kapcsolat, hogy tervezzük a következő hónapokat) végig se tudtam volna mondani a mondatot, mert az előbb leírt dolgokat elkezdte mondani.
Annyira rosszul esett, hogy így viselkedett velem. Semmi rosszat nem tettem vagy mondtam, és mégis ennyire ellenséges volt velem.
Félti a családon belüli státuszát.
A helyedben nem venném fel a kesztyűt, nem kapcsolnám be a terveinkbe, nem vennék részt a rivalizáló játszmáiban.
Ez az a típus, aki, ha te magyarázkodni kezdesz, minden szavadat kifordítja és pletykál a hátad mögött, mindent megtesz, hogy szétválasszon a barátodtól.
Úgy tűnik, hogy a párod segítségére igényt tart, viteti magát ide-oda.
Ki tudja, hogy milyen a családban a felállás, milyen konfliktusok, szerepek állandósultak a mélyrétegekben.
Az ikyen kirohanásokra én úgy reagálnék:
-Értem. Milyen aranyos a kicsi.
És csak ilyen témákról beszélnék vele.
A pároddal kapcsolatos magánéletünkről nem beszélnék vele, kitérnék:
- Majd meglátjuk hogy alakul. A jövő zenéje, stb.
Ugye nem is vele beszélgettem, hanem a párom keresztanyukájával. Csak közben pont oda jött. De akkor a közeljövőben erre oda figyelek.
Nem terveztem rivalizálni senkivel, se beszólni. Csak még soha nem találkoztam ilyen szituációval és nem tudom hová tenni.
A párom igazából annyit mondott, hogy nem igazán kedveli őt, hát nyilván családtag elviseli. Ha az anyukája megkéri akkor néha elhozza viszi őket de ennyi.
Nagyon jól mondja az első!
Félti a nyomorult, semmi, gyerektojó státuszát.
Elképzelhető, hogy fuvaroztatja magát a pároddal és egyéb módon is rászáll kihasználja.
Minden mondata arról szól, hogy TE tudd, hol a helyed az ő nyomorult kis képzeletbeli "birodalmában".
Én minimálisra korlátoznám vele a kontaktot - bár gondolom a csodaunokával és a lusta segge autóztatásával mindig ott eszi a fene a családi bulikon.
Ennek a primitív, leuraló, anyós típusnak még az a veszélye, hogy a párodat is igába vonja.
Azaz mindig neki kell az elsőnek lenni, mert ő a szent rokon, te labdába sem fogsz rugni.
Nem akarlak elkeseríteni, de van rá esély, hogy a palid egy papucs, aki ugrál a karennek.
Ugyanis nem állította le a sógórnőjét, amikor neked esett. Nem védett meg téged, hagyta hogy megalázzon.
Gondolkozz el ezen!
Amúgy a csodanőért, meg a csodaunokáért miért nem a kanija ment?
Miért a tesónak kell fuvarozni?
A dologban a legérdekesebb, hogy ezek szerint a párod mindezt csendben végighallgatta.
Ebből két dolog következhet:
A. A dolgok nem egészen úgy hangzottak el, ahogyan itt leírod
B. A párod tényleg egy balf*sz.
A párom ezekből nem sokat hallott. Természetesen akkor mondta ezeket mikor ő nem volt ott.
A párom bátyjának nincsen jogosítványa, se autója.
A párom anyukája szokta megkérni fuvarozásra a páromat, a párom magától nem ugrál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!