Anyukámnál lakunk a babámmal, de??
Férjem megcsalt nem egyszer, anyukámhoz költöztünk a kicsivel.
Nem enged semmit sem fizetni, a legutóbbi bevásárlást is nagy nehezen engedte kifizetni, de vissza akarta adni. Pedig van miből, kapom a Gyedet.
Majd ma úgy ment el dolgozni, hogy azt mondta: "Mennem kell, hogy eltartsam az unokámat".
Ezt mire véljem? Mindene megvan a picinek, magamtól sem kell megvonnom semmit. Anyum többször pelenkával jön haza, mintha nem tudnám megvenni.
Próbálok vele erről beszélni, hogy engedjen bevásárlást fizetni stb. Tesóm szetint örül, hogy gondoskodhat. De akkor miért kell beszólogatni?
Még mielőtt megkapom iszonyat hálás vagyok, hogy van egy biztos pont az életemben, ahová mindig is jöhettem volna, ha úgy alakult volna. Most nem szeretnék albérletet fizetni, na arra valóban elmenne az egész fizetésem.
Szerintem ez ilyen passzív-agresszív beszólás volt és nincs rossz szándék mögötte.
Nagyon sokan úgy jótékonykodnak, hogy hálás elismerést várnak érte.
Anyósom ilyen. Felnőtt gyerekei vannak, de néha megeteti őket, aztán panaszkodik két napig, hogy
odamennek enni.
De ha drámai előadással megköszönik, semmi baja, vigyorog két napig.
El kell menni melózni, amint lehet, mert anyád passzív-agresszíven beszólogat.
Mondjuk én vissza nem mentem volna ahhoz az emberhez, főleg nem a GYEREKEMMEL, aki egész gyerekkoromban vert.
Hogyne. Akkor megoldom másképpen.
Befogadott, mert milyen lenne már, ha nem tenné, de igazából nem akarja, hogy ott legyél.
Fizesd be a csekkeket, aztán amint lehet, keress más megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!