Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukámnál lakunk a babámmal,...

Anyukámnál lakunk a babámmal, de??

Figyelt kérdés

Férjem megcsalt nem egyszer, anyukámhoz költöztünk a kicsivel.

Nem enged semmit sem fizetni, a legutóbbi bevásárlást is nagy nehezen engedte kifizetni, de vissza akarta adni. Pedig van miből, kapom a Gyedet.

Majd ma úgy ment el dolgozni, hogy azt mondta: "Mennem kell, hogy eltartsam az unokámat".

Ezt mire véljem? Mindene megvan a picinek, magamtól sem kell megvonnom semmit. Anyum többször pelenkával jön haza, mintha nem tudnám megvenni.

Próbálok vele erről beszélni, hogy engedjen bevásárlást fizetni stb. Tesóm szetint örül, hogy gondoskodhat. De akkor miért kell beszólogatni?

Még mielőtt megkapom iszonyat hálás vagyok, hogy van egy biztos pont az életemben, ahová mindig is jöhettem volna, ha úgy alakult volna. Most nem szeretnék albérletet fizetni, na arra valóban elmenne az egész fizetésem.

2024. jan. 25. 22:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Fizess be pár csekket és spórolj! Legyen egy kis félretett pénzed, bármi történhet.
2024. jan. 26. 07:32
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Öszintén szólva AZT nem értem, miért mentél anyádhoz lakni, ha van normális jövedelmed?
2024. jan. 26. 08:17
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
#12 Láttál mostanában albérletárakat? Amellett egyedül eltartani egy pici gyereket, nem semmi mutatvány. Hülye lenne azt bevállalni, akinek van más megoldás. Az anya meg ebben a sztoriban tipikus, nárcisztikus, bűntudatkeltő anya, aki mindent magáravállal csak azért, hogy mártírkodhasson egy jót. Meg is érdemli, hogy ő tartsa el az unokát!
2024. jan. 26. 08:51
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem ez ilyen passzív-agresszív beszólás volt és nincs rossz szándék mögötte.

Nagyon sokan úgy jótékonykodnak, hogy hálás elismerést várnak érte.

Anyósom ilyen. Felnőtt gyerekei vannak, de néha megeteti őket, aztán panaszkodik két napig, hogy

odamennek enni.

De ha drámai előadással megköszönik, semmi baja, vigyorog két napig.

2024. jan. 26. 09:07
 15/19 NTBS ***** válasza:
0%
Ülj le vele beszélni.
2024. jan. 26. 11:37
 16/19 anonim ***** válasza:
46%

El kell menni melózni, amint lehet, mert anyád passzív-agresszíven beszólogat.

Mondjuk én vissza nem mentem volna ahhoz az emberhez, főleg nem a GYEREKEMMEL, aki egész gyerekkoromban vert.

Hogyne. Akkor megoldom másképpen.

2024. jan. 26. 12:06
 17/19 anonim válasza:
0%
Idővel úgyis vissza fogsz menni a férjedhez, mert nem tudod eltartani saját magad. Akkor minek ez a színjáték addig is...?
2024. jan. 26. 12:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Befogadott, mert milyen lenne már, ha nem tenné, de igazából nem akarja, hogy ott legyél.

Fizesd be a csekkeket, aztán amint lehet, keress más megoldást.

2024. jan. 26. 13:02
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem ismerem anyukád, de szerintem az is fontos milyen hangsúllyal mondta. Mármint így viccesen eltartani az unokát? Csak mertba férjem szokta viccesen mondani, ha megy dolgozni melyek megkeresem a pelenkára valót. Nyilván ha azért mondta, hogy megbántson akkor gáz. Szerintem ülj le vele beszélni. Hogy jó érzés, jogy számíthatsz rá, de szeretnél beszállni a költsegekbe vagy ne aghódjon kapsz annyit tudsz tr is vásárolni stb.
2024. jan. 26. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!