Másnak is megfáradt már a kapcsolata 10-12 év együtt töltött idő után?
Nekünk is elfáradt a kapcsolatunk 12 évig voltunk együtt most egy hónapja lelépett egy 20 éves kis cafkával...
Nekünk ugyan gyerekünk nincs de így is szörnyű a cuccait nem viszi el renszeressen bszélünk majdnem minden nap csak mikor a nőcskéjével otthon van akkor nem hív fel.
Én várom őt vissza mert még szeretem.
Egyébként ő is inkább dolgozott mint itthon volt aztán kiderült, h inkább nőzött.
Elszakadni biztos nehéz...
Bocsánat ha eltereltem a témát!
Én 16 éve vagyok férjnél, de nálunk nyoma sincsen az ellaposodásnak.Pedig kölyök korunkban jöttünk össze, Ő 20 volt, én 18 éves.Van egy fiunk nekünk is, de arra mindig figyeltünk, hogy egymással eleget törődjünk.
Rögtön az első jeleknél kell változtatni, mert amikor ennyire elfajulnak a dolgok, akkor szerintem már nagyon nehéz.Semmi esetre sem szülnék még egy gyermeket egy ilyen kapcsolatba, és nem csak az érzelmek miatt, hanem ha te évek óta ugyanabban a cipőben, ruhában jársz akkor hogyan tudnátok még egy gyereket bevállalni?
http://www.youtube.com/watch?v=vP2fi4SKBhU&feature=related
Szerintem itt a megoldas!
A video szerintem csak azokra az esetekre, azaz parkapcsolatokra vonatkozik, ahol az egyik v. mindket fel "rosszul"erzi magat es legszivesebben lelepne de meg sincs hozza batorsaga.
A video kuldoje!
szia, mi 8 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok, és vagy egy 9 hónapos babánk. A mi kapcsolatunk két éve kezdett megromlani, a gyerek is véletlenül jött össze. Én imádom ugyan, de ez be is tette a kaput a kapcsolatunknak. De az enyém még nagyon pici ahhoz, hogy vissza menjek dolgozni.
Nálunk is hasonló a helyzet: nincs pénz, nincs öröm, nincs szex.
A múltkor kitalálta, hogy lehetne még egy gyerekünk. Én is szeretek anya lenni, de elküldtem a francba. Nem akarok kiszolgáltatott lenni senkinek, pláne olyasvalakinek, aki nem is szeret igazán, vagy legalábbis un, mint nőt.
Ha érdekel a tanácsom: NE szülj neki! Menj vissza dolgozni, beszélgess emberekkel, barátkozz, legye életed. Szülni csak akkor szabad, ha jó alapokon áll a házasságotok és mindketten valóban gyereket akartok, nem egy elképzelt megoldást,ami valójában újabb problémákhoz vezet.
Figyelj csak. emlékszel még a házastársi eskű szövegére, vagy csak a csokorra?
...jóban-rosszban együtt, míg a halál...
Na ez most a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!