Család, ahol gyerek van és vasárnap délelőttot atalusszak?
Persze kamasz gyerek. De a hét minden más napján nagyon korán kelnek, és vasárnap az egyetlen amikor alhatnak sokáig.
Vasárnapi ebéd már szombaton elkészül, így azzal nem kell foglalkozni.
Nálunk az volt a módi, hogy htévégén is kötelező volt hétkor kelni. Imádtam meg a tesóm is.
Értelme semmi, csak a mostohaanyánk nem bírta elviselni, ha valaki pihenni akart két napon keresztül (amúgy fél hatkor keltünk mindketten suli miatt).
Nem, hétvégén sem lehetett aludni, hétkor már zörgött, kopogott, nyitott be, reggeli.
Anyád - kb.
Már akkor megfogadtam, ha nekem lesz gyerekem, biztosan nem leszek ilyen idióta, aki csak azért is felveri hétkor őket, mert böki a csőrét, hogy valaki pihenni szeretne.
Csak halkan jegyzem meg, hogy mostohaanyám hétközben hét után kelt, mi fél hatkor ;)
Én azt nem tudom, minek kellett külön leírni, hogy mikor készül a vasárnapi ebéd? :D Mintha az valami fontos dolog lenne! :D
Ha kimarad a vasárnapi ebéd: rendben van.
Ha kenyér parizsivel a vasárnapi ebéd: Rendben van.
Ha délután 4-kor van vasárnapi ebéd: Rendben van.
25. Imádom ezt a választ! Sőt,ha rendelt,interfoodos vasárnapi ebéd van,az is tökéletesen rendben van. Utálom ezt a mentalitást,hogy sokan mentegetoznek,hogy ők rendesek ám, főznek! Mert egy tisztességes asszonynak kötelező a konyhában megrohadni!!!Aki nem főz ,sőt nem is akar főzni,az megvetendő eretnek..
Kérdező,ez nem neked szólt,meg nem is itt bárkinek csak kiadtam a gindolataim! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!