Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Család, ahol gyerek van és...

Család, ahol gyerek van és vasárnap délelőttot atalusszak?

Figyelt kérdés

Persze kamasz gyerek. De a hét minden más napján nagyon korán kelnek, és vasárnap az egyetlen amikor alhatnak sokáig.

Vasárnapi ebéd már szombaton elkészül, így azzal nem kell foglalkozni.

jan. 21. 11:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Mi is végalusszuk a vasárnap délelőttöt, de van még hogy a szombat délelőttöt is.
jan. 21. 20:24
 22/30 anonim ***** válasza:
Erre van a hétvége
jan. 22. 00:24
 23/30 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk az volt a módi, hogy htévégén is kötelező volt hétkor kelni. Imádtam meg a tesóm is.

Értelme semmi, csak a mostohaanyánk nem bírta elviselni, ha valaki pihenni akart két napon keresztül (amúgy fél hatkor keltünk mindketten suli miatt).

Nem, hétvégén sem lehetett aludni, hétkor már zörgött, kopogott, nyitott be, reggeli.

Anyád - kb.

Már akkor megfogadtam, ha nekem lesz gyerekem, biztosan nem leszek ilyen idióta, aki csak azért is felveri hétkor őket, mert böki a csőrét, hogy valaki pihenni szeretne.

Csak halkan jegyzem meg, hogy mostohaanyám hétközben hét után kelt, mi fél hatkor ;)

jan. 22. 09:41
 24/30 anonim ***** válasza:
30%
20-as, a válaszod tökéletesen irreleváns ;)
jan. 22. 09:43
 25/30 anonim ***** válasza:
86%

Én azt nem tudom, minek kellett külön leírni, hogy mikor készül a vasárnapi ebéd? :D Mintha az valami fontos dolog lenne! :D

Ha kimarad a vasárnapi ebéd: rendben van.

Ha kenyér parizsivel a vasárnapi ebéd: Rendben van.

Ha délután 4-kor van vasárnapi ebéd: Rendben van.

jan. 22. 13:50
 26/30 anonim ***** válasza:
83%
Ezzel egy csomó feszültséget sikerül elkerülnötök, jól teszitek, hogy rugalmasan kezelitek a szabadidőt, arra, amire szükségetek van. Az különösen klassz, hogy mindezt együtt teszitek. Nincs ezzel semmi gond.
jan. 22. 16:13
 27/30 anonim ***** válasza:
82%

25. Imádom ezt a választ! Sőt,ha rendelt,interfoodos vasárnapi ebéd van,az is tökéletesen rendben van. Utálom ezt a mentalitást,hogy sokan mentegetoznek,hogy ők rendesek ám, főznek! Mert egy tisztességes asszonynak kötelező a konyhában megrohadni!!!Aki nem főz ,sőt nem is akar főzni,az megvetendő eretnek..

Kérdező,ez nem neked szólt,meg nem is itt bárkinek csak kiadtam a gindolataim! :)

jan. 23. 12:56
 28/30 Metionin ***** válasza:
75%
25,27, ja ez a vasárnapi ebéd annyi helyen feljön, szinte szentség :D
jan. 23. 13:30
 29/30 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk is eleinte a férjem húzta a száját,mikor kijelentettem,nálunk akkor lesz vasárnapi nagy ebedfozes,ha ő megcsinalja. Ez meg ez előtt volt,hogy gyerekeink lettek volna,így nem fogom arra -nem is akarom- hogy nem jutott rá időm. Elég jól elvagyunk a rendelt kajakkal,néha,ritkán, főzünk, fozok,de az szívből jön,nem muszajbol. Mindenki boldog,senki se mártír,és rengeteg idő,energia megmarad hogy nem kell kigondolni,beszerezni,hazavinni, megfőzni,majd eltakarítani a konyhát a romokbol. Biztos van aki ezen fekhaborodik, hát,tulteszem magam rajta.
jan. 23. 13:43
 30/30 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként sajnos aterzem miért írta le a kérdező ezt az ebéd dolgot...ismerem a gyakori népét -a jelenlévők mindig kivételek - de a nyakamat rá hogy az első oldalon jött volna a számonkérés,hogy hát ebédet ki főz nálatok?
jan. 23. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!