Tényleg nagyképű vagyok, hogy nem állok velük szóba?
Nyilván nem szerethet mindenki mindenkit,és nyilván megvan rá az okod.Nem kötelező egy családon belül sem mindenkivel szóba állni.Nekem is van egy személy a családon belül,akivel a köszönésen kívül nem kommunikálok.Mindketten tudjuk,miért.
Hidd el,idővel mindenki megszokja a helyzetet,ennyi.Érteni nem kell senkinek,mi miért van,maximum elfogadni.Ez van.
Hát..
Nem vagy nagyképű az biztos!
DE kérdezd meg a párod/férjed, hogy biztos akarja-e őket látni. Mert ha igen akkor nyugodtan mutasd be neki őket, de azért szólj előre.
Hogy létezhetnek a világon ilyen hülye emberek( bocsi ha megbántottalak)?
Én a helyükbe már a sárga földi elszégyelltem volna magam
helyedbe: mindegyiknek lekevernék egy nagy pofont, és ott hagynám az egész pereputtyot!
NEM vagy nagyképű, csak igényes :)
Jaj, ismerem ezt az embertípust, "ledagadtoztak"-ilyet velem is csináltak hasonló kaliberű lakótársaim, közben ők csodás "formáikat" az állandó bagózásnak és ivásnak köszönhették. Abortuszra úgy ment az egyik, mintha ruhát vásárolgatna...utána már másnap végigkufircolták a napot...uh. Mondjuk én legalább elköltözhettem.
Soha nem keresném őket, az ilyen emberekkel nem lehet semmit kezdeni, csak lehúznak.
Miért nem viszed el a párodat egyszer a "rezervátumba"?
:))
Nade komolyra fordítva: ilyeneket én is letagadnék, hogy bármi közöm is van hozzájuk. Amúgy én sem tartom egyik unokatesómmal sem a kapcsolatot, mert semmi közös témánk nincs egyikükkel sem. Jó, ők nem ilyen durvák, és nem is utálom őket, csak épp nincs semmi kapcsolattartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!