Alexa nevet lehet Szaninak becézni?
Figyelt kérdés
jan. 21. 04:56
1/13 anonim válasza:
A baratnőm Alexa őt is Szaninak becézik
Úgyhogy simán!
3/13 anonim válasza:
Engem Lujzának becéztek a szüleim gyerekkorom óta, pedig egyáltalán nem ez a nevem. 🙂
Szerintem mindenkit becézhetsz úgy, ahogy akarsz, amíg az érintettet (vagy pici gyerek esetében a szüleit) nem zavarja.
A Szani egyébként szerintem egy teljesen normális becézés, bár a hivatalos listában nem írják, de attól még jó.
4/13 anonim válasza:
Lehetni lehet, akár Büngyürkének is, de valahogy az Alexából nekem nem lesz Szani. Az Alexandra lehet Szani vagy Szandi, az Alexa inkább Lexi az én olvasatomban.
5/13 anonim válasza:
Így gondolom én is ahogy a 4 . Válaszoló írta . Szerintem az Alexa név önmagában szép … de ha már mindenképp becézés , akkor egyszerűen Alex .. szerintem nem rossz lánynak sem , unokahúgom Alexandra .. de nekünk csak Alex ;)
6/13 anonim válasza:
Az Alexandrából lesz Szani, pontosan a név második fele miatt (Szandra-Szani).
Az Alexa magában becenév, még ha önállóan is adható. Logikátlan a Szaninak becézés, ha egyszer pont a név végét hagytad le (nyilván, mert nem tetszik).
8/13 anonim válasza:
Én Alexandra vagyok. Hívtak már mindenhogy, de Szaninak soha. Mondjuk nekem nem is tetszik, szóval így szerencse.
9/13 anonim válasza:
Bármit lehet bárhogyan becézni. Mucikámnak is lehet pl. :)
10/13 anonim válasza:
Lehet. Barátnőm az Alexandra nevű lányát Szaszának hívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!