Mit csinálnátok ha kiderülne, hogy a szüleitek valójában nem is a szüleitek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tudom, hogy ilyenbe inkább jobb bele se gondolni, de lássuk be volt már ilyen a történelembe és minden bizonnyal lesz is.Képzeljétek el a szituációt , hogy több év vagy évtized után kiderül, hogy mondjuk a testvéred nem is az igazi testvéred.Vagy anyud és apud nem az igazi szüleid.Mit csinálnátok?Hogyan reagálnátok?Mi lenne az első kérdésetek?jan. 17. 20:07
11/25 anonim válasza:
Ha ennyi éven át úgy tudtam hogy ők a szüleim akkor egész életemben úgy is tekintek rájuk. Ők neveltek fel, ők gondoskodtak rólam.
12/25 anonim válasza:
Meglepődnék, de nem foglalkoztatna nagyon. Normális szüleim vannak, nem éreznék kényszert, hogy megkeressem az igaziakat. Szerintem a vér szerinti kapcsolatoknak nincs sok jelentősége.
13/25 anonim válasza:
Nagyon hálás vagyok, hogy anyukám felnevelt, hogy az ő gyermeke lehetek. Ezen semmit sem változtatna a tény, ha biológiailag nem lenne az.
De mivel csináltattunk DNS tesztet (MyHeritage), így látjuk, hogy 50%-ban azonos a DNS-ünk. :D
14/25 anonim válasza:
Kiköpött édesanyám vagyok. Ekkora hasonlóság nem lehet véletlen müve. Így kapcsolatunk is jó. Azt pedig nem tudnám elképzelni ne mondta volna el hogy édesapám nem az édesapám pláne úgy hogy jól tudta az minden vágyam, hogy ez kiderüljön. (Míg otthon laktam nagyon rossz volt édesapámmal a kapcsolatunk) Ez mellett azt is tudta nem tudnék rá haragudni az iga6sag miatt.
15/25 anonim válasza:
Már régen meghalt az apám, de anyám csak néhány éve. De elmondott nekem valamit, hogy bocsássak meg, nem merte elmondani, hátha akkor elhagyom. Nem érezte, hogy nagyom szeretem? Az unokatestvérem 16 évesen teherbe esett, elküldték a keleti határra, rokonokhoz, mikor meglettem, akkor párnákba csomagolva hoztak Pestre. Nagyon hideg volt, így hónapokig nem látott senki. Aztán mindenki símán elhitte, hogy az ő gyerekük vagyok. De ez nem változtat azon a tényen, hogy igazi szüleimként őket szerettem.
16/25 anonim válasza:
#15, és a nővel, aki világra hozott téged, megismerkedtél? Hogyan élted meg, illetve ő mit mondott neked?
17/25 anonim válasza:
Úgy látszik, az 1950-es években sokszor megtörtént, hogy aki lány volt és úgy szült, odaadta a családból valakinek a csecsemőt, elrejtve a szégyent. Mindenhol akadt gyermektelen család, aki örömmel vállalta. DE hivatalosan senki sem tudhatta meg, mert ugye a Ratkó-törvények... Sokan lehetünk hasonló helyzetben.
18/25 anonim válasza:
Csak 16 volt, amikor én születtem, visszajött Pestre, tanult, pedagógus lett belőle. Igen, ismertem, hiszen a családba tartozott, de nagyon hűvös a stilus, őt csak egy botlásra emlékeztettem. Két szóval elmondta, aztán el is küldött, soha többé nem kerestem. DE most már hiába, mert meghalt covidban.
19/25 anonim válasza:
#15, #18 Köszönöm a választ, nagyon érdekes történet! Szerencsés vagy, hogy két ember gyermekükként szeretett és nevelt téged!
20/25 anonim válasza:
Tulajdonképpen unokatestvérem volt a szülőanyám, de akik felneveltek, azok pedig a keresztszüleim. Nagyon jó volt apámmal is, de anyámmal együtt voltam (elváltam, akkor) a haláláig. Nekem csak ők a szüleim, mindig azok is maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!