Hogy működik, ha nincsen végrendelet?
előző tökéletes válasz
azonkívül, ha nem akarsz vele bajlódni, nem vagy köteles elfogadni az örökséget. Ha nincs más örökös, az államra száll.
oké köszönöm
még annyi, hogy azt közlik velem, hogy ennyi és ennyi a tartozása és úgy vállalom e, vagy lutri. És a válaszom után mondják meg?
Nem a valaszod utan mondjak meg, amihez jogod van, azt nem kerdezgetik, hogy akarod, vagy megsem?
Azt mondja a kozjegyzo, hogy megorokolted te es nem tudom hogy lesz e masik orokos is, ezt es ezt az ingatlant, amin van ennyi es ennyi tartozas...stb.
A kozjegyzotol mindent megkerdeztek majd, de ne aggodjal, nem szivatasra megy ki az orokles!!!!!
Gondolom nagyon fiatal vagy meg, es nagyon felsz, de miert, apukad haldoklik mar? Honnan tudod, hogy te leszel az orokos? Ha pedig ennyire iszik, akkor szerintem annyira durva adossagai lesznek, hogy talan meg eltemetni is az allam fogja majd.
Bocs, de ne aggodjal, ami tegedet megillet, megfogod kapni, a kozjegyzo pedig minden jogodat elmondja, es csak utana irattat veled ala valamit is! Ha ott leszel, akkor pedig kerdezzel, es ne feljel!
Köszönöm, kicsit megnyugtattál. Igen, kórházban van, és nem sok jót jósolnak neki. Csak én vagyok neki. Illetve még van Anyukája.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!