Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha egy férfi ilyen?

Normális ha egy férfi ilyen?

Figyelt kérdés

Leírom egy férfiismerősömet (nem rosszindulat, hanem a valóság): 30 éves múlt.Semmibe veszi a nőket, a barátnője tartja el, ám amikor ő hazautazik hétvégente a szüleihez, a férfi más lányokat visz fel a lakásukra, és a közös ágyukban van velük együtt. Amikor a barátnője terhes volt, akkor is fűvel-fával csalta, kézen fogva sétálgatott tinilányokkal itt-ott, felvitte a lakásukra is őket stb. Baráti társaságokban sem titkolja a szeretőit, van olyan szeretője, akivel már 3,5 éve együtt van, és azt mondta neki,hogy ilyet még senki iránt nem érzett, mikor vele van, nem beszél szeretettel a barátnőjéről. Szerinte ő azért ilyen, mert hatalmas a szeretetigénye, és egy ember beleroppanna ebbe. Hatalmas az egója, beképzelt és nagyképű, de karizmatikus, kolerikus-flegmatikus személyiség inkább. 2004-ben szakított egy lánnyal 7 év után, megcsalta és szakítottak, utána teljesen megbolondult (ismerősei szerint) A mostani (hivatalos) barátnőjével kb 5 éve vannak együtt, tehát nem sokkal azután jöttek össze, hogy az előzővel szakított, és hozzá sohasem volt hű, saját állítása szerint is neki mindig több barátnője van egyszerre. Elég szemét tud lenni a barátnőjével néha. Nem tudom egy nő hova teszi ilyenkor az önbecsülését, pedig többen figyelmeztették hogy ne hunyja be a szemét,hanem vegye észre hogy mi történik.

Szerintem ez undorító, gyűlölöm ezt az embert, mert mindenkit csak kihasznál, és csakis magát szereti.

Hogy lehet egy ilyen embert kezelni?

Nektek mi a véleményetek erről?

2010. okt. 23. 00:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
87%

11:22 Egyetértek veled. Esetemben ezzel nincs probléma.

Az egészbe azért kezdtem bele, mert a kérdező szavaiból nekem az jött le, hogy irritálja őt az a férfi. És ő kérdezte, hogy lehet az ilyen embert kezelni, mit lehet tenni. Arra írtam én válaszul, hogy az ilyennek is van gyenge pontja és vissza lehet ám neki adni a kölcsönt.

2010. okt. 23. 11:31
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a szavaidból azt veszem ki,Kedves Kérdező,hogy Téged ez a férfi amellett,hogy kifejezetten irritál,kifejezetten érdekel is,különben nem foglalkoznál Vele ennyire,sem az életvitelével.

Szerintem először is törődj bele,hogy Ő mindig ilyen marad,mert egoista,és folyton azt nézi,Neki mi a legjobb.Ezen a hozzáálláson nem tud változtatni senki.Még akkor sem,ha megleckéztetik.Az Ő fajtája abból sem tanul.

Másrészt,én nem vagyok benne olyan biztos,hogy tényleg annyi önbizalma van,mint amennyit a külvilág felé mutat.Szerintem ezzel a fajta viselkedéssel folyamatosan önigazolást keres.Be akarja saját magának bizonyítani,hogy Ő igenis kell a nőknek.

2010. okt. 23. 14:14
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember beteg, de komolyan! V.mi nem stimmel a fejében, se a lelkében.
2010. okt. 23. 15:20
 24/24 anonim ***** válasza:
az a válaszoló,aki állitja hogy meg lehet találni az ilyen ember gyenge pontját,kérem szépen,irja le nekem priviben,hogy mire gondolt!! Nagyon fontos lenne! Köszi :)
2010. nov. 24. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!