Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha egy férfi ilyen?

Normális ha egy férfi ilyen?

Figyelt kérdés

Leírom egy férfiismerősömet (nem rosszindulat, hanem a valóság): 30 éves múlt.Semmibe veszi a nőket, a barátnője tartja el, ám amikor ő hazautazik hétvégente a szüleihez, a férfi más lányokat visz fel a lakásukra, és a közös ágyukban van velük együtt. Amikor a barátnője terhes volt, akkor is fűvel-fával csalta, kézen fogva sétálgatott tinilányokkal itt-ott, felvitte a lakásukra is őket stb. Baráti társaságokban sem titkolja a szeretőit, van olyan szeretője, akivel már 3,5 éve együtt van, és azt mondta neki,hogy ilyet még senki iránt nem érzett, mikor vele van, nem beszél szeretettel a barátnőjéről. Szerinte ő azért ilyen, mert hatalmas a szeretetigénye, és egy ember beleroppanna ebbe. Hatalmas az egója, beképzelt és nagyképű, de karizmatikus, kolerikus-flegmatikus személyiség inkább. 2004-ben szakított egy lánnyal 7 év után, megcsalta és szakítottak, utána teljesen megbolondult (ismerősei szerint) A mostani (hivatalos) barátnőjével kb 5 éve vannak együtt, tehát nem sokkal azután jöttek össze, hogy az előzővel szakított, és hozzá sohasem volt hű, saját állítása szerint is neki mindig több barátnője van egyszerre. Elég szemét tud lenni a barátnőjével néha. Nem tudom egy nő hova teszi ilyenkor az önbecsülését, pedig többen figyelmeztették hogy ne hunyja be a szemét,hanem vegye észre hogy mi történik.

Szerintem ez undorító, gyűlölöm ezt az embert, mert mindenkit csak kihasznál, és csakis magát szereti.

Hogy lehet egy ilyen embert kezelni?

Nektek mi a véleményetek erről?

2010. okt. 23. 00:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen olyan ez, mint ami velem volt :P

Megismerkedtem egy emberrel, 8 hónapig voltunk együtt, ment az "ilyet még soha", és most februárban mondta, hogy 5(!!) éve barátnője van...

Nem mellesleg végig mindenben kamuzott...

Szerintem az ilyen egyszerűen szánalmas.

2010. okt. 23. 07:23
 12/24 anonim ***** válasza:
97%

A szerelem öl, butít és a nyomorba dönt. Én is átéltem már hasonlót, és tudván tudtam, hogy fűvel-fával csal a fiú.

Szemet hunytam sokszor a dolgok felett, mert abban reménykedtem, hogy idővel úgy is megváltozik. A nagy lósz@art változott... Könnyű azt mondani, hogy a nő buta, naiv és hülye. Aki még sosem élt át ilyet az nem tudhatja, mit érez abban a helyzetben a nő. Én azt mondom, hogy az ilyen emberekért még a levegő is kár, amit beszív. Szó sincs szeretetigényről, egyszerűen csak vadászni akar. A szeretetet egy embertől is meg lehet kapni. Csúnya dolog összekeverni az ösztönöket az érzelmekkel. Egyszerűen csak pin@ kell neki semmi más....

2010. okt. 23. 08:25
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

A kérdést meg lehet fordítani. Sőt a tisztánlátás miatt meg kell fordítani:

Normális ha egy nő ilyen? Azaz mindent tud, de eltűri?

Normális ha egy nő ilyen? Pl. egy-két óra lötyögés, ugrándozás után (disco) azonnal ágyba bújik egy ismeretlennel?

És még lehetne sorolni!

Zsák a foltját — ahogy valaki megírta már!

2010. okt. 23. 08:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Számomra úton-útfélen az tűnik fel, hogy sok nő sír a neten, hogy micsoda semmirekellő egoista, beképzelt, durva, flegma bunkó stb. a párja, de aztán mégiscsak tűr mellette éveken, évtizedeken keresztül, ahelyett, hogy keresne valaki mást. Rengeteg fiú van, aki tisztességes, jólnevelt, udvarias, szereti és megbecsüli a párját, mégis átnéznek rajtuk a nők.

Ha valakit mindennek ellenére a "rosszfiúk" varázsolnak el, azok meg is érdemlik, amit kapnak. Nekem pedig hiába sírnak, hiszen maguk választották az elcseszett életüket, és ők kapaszkodnak belé görcsösen ;)

33/F

2010. okt. 23. 09:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyeteértek az előzőekkel, miért ne lenne ilyen ha hagyják neki, ha folyton vannak mind a két oldalról akik ebbe belemennek. Nem tűrné el a barátnőd és más lányok se állnának vele szóba akkor nem tudna ilyen lenni.
2010. okt. 23. 09:47
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nos, azt hiszem kérdező nem tudod, hogy miket mond a nőnek, és miket a tinilányoknak, meg hogy hogy zajlik ez a dolog. Lehet hogy hazudozik, de simán el tudom képzelni, hogy meg is mondja mindenkinek, hogy ő kapcsolatban él és ezen nem kíván változtatni. A nők attól még tapadni fognak rá, és azt hiszik hogy majd jól megfogják valamivel, aztán nem sikerül, a pasi odébb áll, és a nők jól megsértődnek mert nem jött be a kis tervük... ezért nem a pasi a hibás csak!!!

Az állandó barátnő meg szintén tudhatja hogy miről is van szó, hogy a férfi nem szerelmes belé. Ezt lehet tudni. De mégis vele van, mert ragaszkodik a pasihoz. Tehát megint csak nem a férfi egyedül a hibás.

És valaki előbb írta, hogy ez a férfi már messziről megérzi, hogy melyik nő megy bele ilyen játszmába. Mert van aki nem. Volt már én is hogy bedőltem ilyen pasinak :) tök hevesen udvarolt, nagyon oda volt értem, igaz én nem tudtam milyen a családi állapota, mert ezt nem mondta, de nem is kérdeztem... két hétig csapta a szelet, aztán meg eltűnt. Nyilván nem volt képe bevallani hogy meggondolta magát mert nős vagy akármi. De itt sem csak a pasi hibás, hanem én is...

Szóval azért vigyázni kell azzal a kijelentéssel, hogy milyen szemét a pasi. Mert nem feltétlen van így, és inkább a helyzetet vagy az életstílust lehet kifogásolni, hogy valaki nem szeretne ilyenben élni. De az hogy ő mit csinál és kivel az az ő dolga.

32/N

2010. okt. 23. 10:05
 17/24 anonim ***** válasza:
59%

"Nyilván az ilyen emberen (a férfi) is lehet fogást találni és meg lehetne őt leckéztetni. De ez egy nagyon hosszadalmas és mocskos játszma lenne, amibe ha nem vagy kitartó belebuksz. Ráadásul ha ennyire zavar akkor nyilván erkölcsösebb vagy, mint ő. Viszont ez az ellene irányuló játék sem lenne túl erkölcsös. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy ahhoz, hogy sárba tipord őt elkerülhetetlen, hogy te is saras legyél. Ha úgy érzed, hogy ez kicsit is zavarna akkor nagyon meg kell gondolni, inkább tegyél le a dologról."

Huha, és csodálkozunk a családírtásokon. Ezt ugye te sem gondolod komolyan. Akkor mit érdemel az a nő, aki hasonló módon többfelé csalja a barátját?

2010. okt. 23. 10:47
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

az a nő akinek ez "bejön" vagy egyáltalán elvisel egy ilyen egoista kis b.u.z.i.t az meg is érdemli. amúgy sok ilyen "férfi" van és a nők általában imádják őket. én is ismerek hasonló embert akinek rendes-normális barátnője van, persze megérteni nem tudom, hogy miért van a sráccal..

undorító jellemtelen embernek tartom az illetőt az általad leírtak alapján. igazi senki

23f

2010. okt. 23. 10:59
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

10:47

Én írtam, amit bemásoltál.

Nem értem miért hoztad szóba a családirtást. Én csupán arra gondoltam, hogy ha egy nő (vagy bárki) fondorlatos és ravasz akkor ügyesen manipulálhatja az illetőt és ha elég okos akkor az egészet ellene fordíthatja. Szépen ki lehet csinálni az ilyen illetőket is. Nekem pl. gyerekjáték lenne. Az más kérdés, hogy engem nem zavar és nem célom megalázni, hiszen engem nem bántott meg.

Nem fizikai erőszakra vagy hasonlóra gondoltam, csak arra, hogy az ilyen férfit is meg lehet szivatni, csak hasonló eszközökkel kell játszani, mint ő. Szó nem volt családirtásról vagy bűncselekményről.

És nem is azért írtam, hogy ezt kell tenni, csak megjegyeztem, hogy az ilyen alakokat is meg lehet törni.

"Ezt ugye te sem gondolod komolyan. " Micsodát? A családirtást? Mert arra csak te gondoltál! Biztos hajlamod van rá, ha rögtön az jut eszedbe :D Amit írtam, annak minden szavát komolyan gondolom.

"Akkor mit érdemel az a nő, aki hasonló módon többfelé csalja a barátját?" Hát semmiképpen sem kivégzést vagy verést! De ha valakit nagyon megbántott vagy nagyon irritálja őt akkor ugyanúgy ki lehet tolni vele is. De, hogy mit érdemel... szerintem semmit, hiszen engem alapvetően nem zavar, ha valaki ilyen. Engem nem érint az ügy, tőlem egy éjszaka alatt 500 férfival is megcsalhatja a barátját.

2010. okt. 23. 11:12
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

előzőnek: a legegyszerűbb megoldás ha az ember megválogatja a partnereit! és ha mégis kiderül ez-az, akkor kapásból otthagyja. sosem értettem ezt a bosszú dolgot, ott kell hagyni és kész, aztán el kell gondolkodni, hogy miért is voltam olyan hülye, hogy összeálltam egy ilyen alakkal -lehet az nő v. férfi-.

23f

2010. okt. 23. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!