A párotok észreveszi, ha egy nőn mű valami? Pl. Póthaj, műszempilla stb. Az én férjem annyira naív ilyen téren. Simán elhiszi, hogy természetesek ezek a nők és áradozik róluk, hogy hogy lehet valaki smink nélkül is ennyire szép. Elég rosszul esik.
20.39 vagyok. én azért nem a természetes valómban járkálok mert ugy teljesen átlagos vagyok. Nem vagyok egy hu de nagy szám. ( ezt igy a neten be merem vallani :D
Viszont igy kikupáltam magam annyira, hogy igenis jól nézek ki! Rengeteget számit,ég és föld a különbség! legalábbis nálam.
23/L
Az enyém csak akkor hökken meg, amikor ilyen igazi műnőt lát, akiről messziről süt, hogy mindene túl-túl.
20:39 Légyszi, ne járj szoliba, az tényleg tönkretesz. Tíz év múlva olyan leszel, mint egy múmia. Pedig hidd el, akkor is szeretnél még szép lenni.
23.14-nek: köszi h aggódsz értem,aranyos vagy! :))
Vigyázok a szolival,nem járok sok percre. De tom hogy nem egészséges csak megszoktam magam barna bőrrel. Lehet áttérek a barnitókrémre. Csak az meg nagyon mű.
A "műnőnek" mondom, hogy létezik ez a spriccelős barnítás is, fogalmam sincs mi a neve, az elvileg természetes. 21 éves vagyok, lenne rajtam is mit kupálni, de valahogy akkor én nem érezném magam jól, mert tudnám hogy ez nem a valóság és úgy érezném hazudok mindenkinek. Ráadásul rajtam minden csak ront, ha kisminkelnek vagy kisminkelem magam szörnyű képem lesz :D Műszempillám soha nem volt, a hajam meg eredetileg is nagyon dús, isten mentsen a pótlástól :D A számmal sem volt eddig gondom, szoliba pedig akkor sem mennék ha fizetnének, pedig nekem ingyen lenne, de nincs az a pénz.
Szóval vigyázz az egészségedre, az mindennél fontosabb, és hidd el téged most nem ezek a műcuccok tesznek széppé, hanem az, hogy most sokkal szebbnek érzed magad :)
a műnő vagyok: vettem az adást :)
milyen jó fej emberek vannak itt. Azt hittem majd elkezdtek fikázni a külsőm miatt de nem. ( kivéve egy válaszolot,de azt nem vettem fel)
akkor kipróbálom azt a tablettát. Hol lehet kapni és mi a neve,tudjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!