Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Képesek kitalálni, hogy nem...

Képesek kitalálni, hogy nem szeretem a gyerekem, mert nem posztolom?

Figyelt kérdés
A férjem családja kiálhatatlan, nem is igazán tartom velük a kapcsolatot. Pl. az ünnepek alatt sem találkoztunk. Ma hallottam vissza, hogy panaszkodtak férjem unokatesójának, hogy jajj, én nem posztolom a gyereket, biztos nem vagyok rá büszke, nem szeretem. Október elején született, tényleg nem tettem ki egyetlen képet se róla, de miért is kellene? Engem sem érdekel más gyereke, úgy vagyok vele, hogy az enyém se érdekeljen senkit. Nincs mibe belekötniük, mert tudják, hogy nagyon jó anya vagyok, és most ezt találták ki. Annyira nem érdekel mit dumálnak, mióta ismernek folyton provokálnak, de mégis csak hihetetlen, hogy ilyen hülyeségeket beszélnek a hátam mögött. Nekem azokkal van bajom, akik folyton kiteszik a gyereket, nyílván nem fogok beállni a sorba.
jan. 5. 13:37
1 2 3
 21/28 Metionin ***** válasza:
100%

Mert idióták. Neked van eszed, egyrészt tényleg senkit nem érdekel a szűk családon kívül, másrészt az a gyerek egy önálló személy, aki majd nagyobb lesz és nem biztos, hogy helyénvaló képeket kirakni róla. a sok gyökértől, akik képesek ezeket lementeni, nem is beszélve.

Amúgy ilyen hülyék mindenhol vannak, tőlem is kérdezték már hogy pl. lediplomáztam-e végül, mert nem volt kint virágtengerben pózolós képem amikor a csoporttársaimnak igen. Vagy hogy valójában nincs is pasim, mert nincs róla kint kép (az ő kifejezett kérésére nem rakok ki róla). Vannak, akik nem tudják felfogni, hogy van élet a fészbukon kívül.

jan. 5. 17:27
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, én nem gondoltam volna hogy ez ennyire fontos egyeseknek..durva. szerintem sem normalis minden f.ngasat kirakni a gyereknek.
jan. 5. 18:24
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Kérdező, hidd el, ha kiraknál akkor meg az lenne a bajuk, hogy a gyereket posztolgatod 🤷🏼‍♀️. Ha valaki beléd akar kötni, az beléd fog. Tudod, ha van sapka azért, ha nincs akkor azért. Én sem posztolok a gyerekről, rólam is alig van fent pár kép, a férjemről összesen 2db a profilján. Igazából amiatt van leginkább mert sok infót onnan tudtam meg, mint elmarad a védőnői tanácsadás, később az oviban mi lesz, nem lesz, a covid alatt fb-n tartottam a kapcsolatot a sulival is, ott rakták ki a házikat. Most is sok infót oda tesznek ki a tanárok. Meg szmk-s lettem, így gyorsan elérem a szülőket ha van valami (osztály csoportba kiteszem 🤷🏼‍♀️). Hogy más mit pakol ki az ő dolga, ahogy az én dolgom mi mit osztunk meg.
jan. 5. 19:37
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Primitív suttyók.
jan. 5. 19:59
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd hogy visszamondják neked., mert feleslegesen mérgezed vele magad. Ha kezdi az illető mond meg neki hogy téged nem érdekel, ne is mondja.

Amúgy a férjed mondta vissza?

jan. 5. 21:08
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rájuk
jan. 5. 23:36
 27/28 A kérdező kommentje:
A férjem unokatestvére mondta vissza.
jan. 6. 03:25
 28/28 anonim ***** válasza:

A többiekkel ellentétben én egy gyerek vagyok, akiről a szülők válásáig az apja folyamatosan készítette a fotókat, és nyomta fel facebookra, hogy az ismerősök lássák, és gratuláljanak, milyen jó apukája a lányának meg mennyire édes gyereke van. Gyűlöltem, hogy állandóan, minden mozdulatomról azonnal készült a fotó, és hiába szóltam neki, hogy ne csinálja, az volt a válasz, hogy ha igazán szeretem, megengedem.

Teljesen igazad van kérdező, már ebből is látszik, hogy valóban jó anya vagy. És szerintem a gyereked egy napon még nagyon hálás lesz neked amiért nem tártad ország-világ elé az életének minden apró mozzanatát. Nekem volt, hogy osztálytársaim találtak meg rólam apám facebookján mindenféle kínos kiskori képeket, és nagyon sokáig felemlegették utána is, elég kellemetlen volt.

Túl azon, hogy ezeknek a nyálas posztoknak semmi értelmük, nem attól lesz valaki jó szülő, hogy kirakatéletet él. Sőt, sok ilyen, a külsőségeknek élő családnál csak a posztokon van minden rendben, valójában meg rohad szét az egész. Nálunk is a tökéletesnek tűnő fotók mögött azért megbújt egy s más.

Kitartást kérdező, próbáld őket ignorálni amennyire ez csak lehetséges. Gratulálok a babához, sok boldogságot nektek!

jan. 27. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!