Képesek kitalálni, hogy nem szeretem a gyerekem, mert nem posztolom?
Mert idióták. Neked van eszed, egyrészt tényleg senkit nem érdekel a szűk családon kívül, másrészt az a gyerek egy önálló személy, aki majd nagyobb lesz és nem biztos, hogy helyénvaló képeket kirakni róla. a sok gyökértől, akik képesek ezeket lementeni, nem is beszélve.
Amúgy ilyen hülyék mindenhol vannak, tőlem is kérdezték már hogy pl. lediplomáztam-e végül, mert nem volt kint virágtengerben pózolós képem amikor a csoporttársaimnak igen. Vagy hogy valójában nincs is pasim, mert nincs róla kint kép (az ő kifejezett kérésére nem rakok ki róla). Vannak, akik nem tudják felfogni, hogy van élet a fészbukon kívül.
Ne hagyd hogy visszamondják neked., mert feleslegesen mérgezed vele magad. Ha kezdi az illető mond meg neki hogy téged nem érdekel, ne is mondja.
Amúgy a férjed mondta vissza?
A többiekkel ellentétben én egy gyerek vagyok, akiről a szülők válásáig az apja folyamatosan készítette a fotókat, és nyomta fel facebookra, hogy az ismerősök lássák, és gratuláljanak, milyen jó apukája a lányának meg mennyire édes gyereke van. Gyűlöltem, hogy állandóan, minden mozdulatomról azonnal készült a fotó, és hiába szóltam neki, hogy ne csinálja, az volt a válasz, hogy ha igazán szeretem, megengedem.
Teljesen igazad van kérdező, már ebből is látszik, hogy valóban jó anya vagy. És szerintem a gyereked egy napon még nagyon hálás lesz neked amiért nem tártad ország-világ elé az életének minden apró mozzanatát. Nekem volt, hogy osztálytársaim találtak meg rólam apám facebookján mindenféle kínos kiskori képeket, és nagyon sokáig felemlegették utána is, elég kellemetlen volt.
Túl azon, hogy ezeknek a nyálas posztoknak semmi értelmük, nem attól lesz valaki jó szülő, hogy kirakatéletet él. Sőt, sok ilyen, a külsőségeknek élő családnál csak a posztokon van minden rendben, valójában meg rohad szét az egész. Nálunk is a tökéletesnek tűnő fotók mögött azért megbújt egy s más.
Kitartást kérdező, próbáld őket ignorálni amennyire ez csak lehetséges. Gratulálok a babához, sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!