Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Képesek kitalálni, hogy nem...

Képesek kitalálni, hogy nem szeretem a gyerekem, mert nem posztolom?

Figyelt kérdés
A férjem családja kiálhatatlan, nem is igazán tartom velük a kapcsolatot. Pl. az ünnepek alatt sem találkoztunk. Ma hallottam vissza, hogy panaszkodtak férjem unokatesójának, hogy jajj, én nem posztolom a gyereket, biztos nem vagyok rá büszke, nem szeretem. Október elején született, tényleg nem tettem ki egyetlen képet se róla, de miért is kellene? Engem sem érdekel más gyereke, úgy vagyok vele, hogy az enyém se érdekeljen senkit. Nincs mibe belekötniük, mert tudják, hogy nagyon jó anya vagyok, és most ezt találták ki. Annyira nem érdekel mit dumálnak, mióta ismernek folyton provokálnak, de mégis csak hihetetlen, hogy ilyen hülyeségeket beszélnek a hátam mögött. Nekem azokkal van bajom, akik folyton kiteszik a gyereket, nyílván nem fogok beállni a sorba.
jan. 5. 13:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van baj. A rokonotok csak rosszindulatú pergesd le magadról. Szót sem érdemel. Épeszű ember nem rak fel a gyerekéről semmit. A gyereket meg megtanítja a szülő, hogy jobb az óvatosság, mint az óvatlanság. Mire felnő meg pont nem fogja érdekelni, mert aki személyesen ismeri az pont tudja kicsoda.. ami bőven elég.
jan. 5. 14:25
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Durva dolgokat írtok, hihetetlen, mennyire el tud menni felnőtt emberek esze...

Én egyedül nevelem a lassan másfél éves kisfiam, a legtöbb rokonnal nem tartom a kapcsolatot, és nem vagyok fenn egyetlen közösségi oldalon sem.

Akkor rólam mit gondolhatnak??? 😂

jan. 5. 14:51
 13/28 anonim ***** válasza:
96%

"Annyira nem érdekel mit dumálnak"

Ahogy a 7-es írta, ha nem érdekelne, nem is írnál ki róla kérdést.

jan. 5. 14:53
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Tojd le, neten èli az èletèt, ez a legnagyobb öröme , hogy like-ot vadàszik. Van több olyan ismerősöm, aki mindent felrak, minden nap tudtam, mit evett, mibe ment oviba stb. Ezeken simàn leàllítottam , nem làtom a posztjait. Sőt, olyat is ismerek aki az oviban is megtiltotta, hogy a gyerekèt fotózzàk ès felkerüljön netre. Teljesen megèrtem.
jan. 5. 14:56
 15/28 anonim ***** válasza:
71%

12 kamu.

Te nem is létezel akkor 😆😆

jan. 5. 14:59
 16/28 anonim ***** válasza:
80%
Ajj, ez a "ha nem érdekel, nem kérdezel róla" annyira ovis agyi szint.
jan. 5. 15:01
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, hogy nem posztolgatsz róla. Én ismerek olyan anyát, aki vezetés közben szelfi videót készít arról, hogy ő vezet, a kislánya meg hátul alszik a gyerekülésben. Na az ilyen a nem normális, te teljesen jól csinálod.
jan. 5. 15:14
 18/28 anonim ***** válasza:
29%
16, ez a szimpla igazság. Ami nem érdekel, azzal nem foglalkozom, ergo nem írok ki kérdést róla, hogy megerösítsenek, mert nincs rá szükségem.
jan. 5. 15:29
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Kb 4 évvel ezelőtt töröltem a facet, és nem voltam semmilyen más platformon sem (most se lennék, ha az iskolás gyerek miatt nem kellene)

Csak a közvetlen ismerősők tudták, hogy megszületett a 3. gyermekünk.

2022 nyarán költöztünk vissza a szülő falumba, hát azt az állandó döbbenetet, meg azt a rengeteg marha idétlen megjegyzést,kérdést találgatást, hogy honnan minek lett a 3.gyermek, mert neten nem voltam, senki se látta és szüleink se híresztelték vagy posztolták.. 🤦🥴

🙄

jan. 5. 16:11
 20/28 A kérdező kommentje:
A nem érdekel alatt azt értem, hogy nem fogok leállni vitatkozni velük, se a férjemnek panaszkodni, hogy megint miket beszélnek a hátam mögött. Zavarni zavar, de nincs rám hatással a véleményük. Kiváncsi vagyok mások mit gondolnak erről, mert szerintem normális ember nem kreál ilyen baromságokat. Ezért írtam ki a kérdést.
jan. 5. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!