Mit tesztek ilyenkor? és elhiggyem neki? mit csináljak?
csajok... a pasitok megnéz más nőket az utcán, akár az arcát vagy ahogy elmegy vele szemben?
Az enyém ránéz ha velem van akkoris, rákérdeztem és azt mondta hogy párhuzamot von közte és köztem, de engem mindenkinél tökéletesebbnek lát. Mert szeret.
de én nagyon féltékeny típus vagyok, de tudom hogy nem mondhatom hogy ne nézzen senkire.
De amikor nincs velem akkoris féltékeny vagyok és úgyérzem bárki elvehetné tőlem:( Nagyon önbizalomhiányos vagyok. Pedig nem csalna meg, volt 1hónap szünetünk MIATTAM. Most ujra járunk, de félek hogy felszed vki, vagy megcsal:( Pedig az 1hónap alatt sem volt senkije...
De nemtudom... régebben pici dolgokban füllentett, nem akrom h a jövőben füllentsen. (pl. átirta az smst amit nekem küldött csakhogy ne vitázzunk, de kiderült és letagadta, aztán bevallotta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!