Miért nem engedi? Vajon?
Szerintetek miért nem engedi anyám hogy a barátommal aludjak?
5 hónapja vagyunk együtt igen igen kevés idő még de más szülő már az első héten meg engedi hogy együtt aludjon a gyermekével valaki😃Az enyém még azért is vergődik ha megkérdem hogy elmehetnék-e a barátoméknál.. vajon miért? Személyesen nem lehet vele beszélni mert vagy nem válaszol levegőnek vesz vagy kiabál velem.. ha üzenetben írok neki nem válaszol én nem értem …valami tanács ez ellen? ha van egyáltalán🙂 Ja és életemben nem aludtam senkivel..
18y
Szakácsként dolgozom🙂
És a barátom is
Nem hazudok anyámnak.
De a barátaimmal sem enged sehova sem nappal sem😄
20
Egy undorító ember vagy. Miért kellene a saját lakásába vinni? Mikor 40 évesen? A szülő lakása a gyerek lakása is. Nincs ilyen egy családban, hogy ez a lakás az enyém vagy tiéd. Én összekarmoltam volna magam kínomban ha ilyen szüleim lennének mint itt némelyik. Már nem a szüleimmel élek de nekem ott bármikor helyem van. Soha nem mondták hogy az az ő házuk és a barátomat vagy barátnőket nem vihettem volna haza. Az otthon az a hely ahol nem dobják a tányérod mellé, hogy az az ő házuk.
És igen, nincs azzal gond ha a szülő veszi az óvszert.
És a kérdező szakács, ez egy felelősségteljes szakma. Ki tudja hány embernek főz naponta.
Na akkor hogy egyben legyen minden.
Nemtudok anyámtól semmit kérdezni, mert semmire nem ad választ meg sem hall engem úgy tesz, meg ha figyelembe is veszi kiabál rögtön. A barátaim egyszer sem adtak okot hogy ne engedjen velük sehova. Nemtudok sehova menni ha van időm. Nyáron saját unoka tesómtól haza kellett jönnöm már 16:00 fele mert édes anyám azt mondta. Bizonyítottam neki szerintem eleget elvégeztem az iskolát+2 évvel bővítve ami persze alap volt a jó élethez. Dolgozok, itthol segítek amiben tudok.. csinálom a dolgom nem panaszkodhat..egyszer sem tettem olyat aminek meglehetne az oka hogy nem enged semmit. És a barátommal pedig ha nem is engedi hogy együtt aludjak oké semmi baj de legalább ne ordibálna minden kérdésemért és azért ha megkérdezem tőle hogy mehetek-e náluk. 14 éveseknek több minden van meg engedve mint nekem. Na azokra lehet mondani hogy anyuci meg apuci eltartja őket. Szóval akárki akármit mond ez a bezártság nem egészséges számomra ennyi.🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!