Mi lenne a véleményetek az ilyen emberekről?
Már lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal.
Hamar meg is ismerkedtem a családjával. Hát nem pont ilyennek képzeltem el őket.
Amikor megismerkedtem a barátom édesanyjával azt cseppet sem így képzeltem el.
Ott ültünk a morzsával teli konyhaasztalnál ő meg cseppet sem zavartatta magát és mindenféle emberekről beszélt, akiket én nem ismerek. Egyáltalán rám sem hederített, még rám nézni sem akart. Pedig semmi különös nincs a megjelenésemben.
Aztán idővel kifejezte, hogy nem pont engem képzelt el a fia mellé. Ezt úgy adta értésemre rögtön az első nap, hogy ,,Ebben a házban csak akkor fogsz túlélni, ha elveszed amit akarsz" És ezt értsem úgy, hogy ha enni akarok akkor odamegyek kinyitom a konyhaszekrényeket, hűtőt megkeresem amit akarok és ha megtaláltam akkor megehetem. Ne is törődjek vele, hogy kinek a kajáját ehetem meg. Konkrétan a szemembe mondta, hogy nem ilyennek képzelt, szerinte én egy kislány vagyok, aki nem való a fia mellé stb. Persze a teljes mondanivalóját káromkodások közepette fejtette ki.
Aztán nagy nehezen elkezdtek faggatni a családomról. A testvéremnek éppen most volt esküvője, ők követelték, hogy képeket akarnak látni, faggattak, hogy milyen a családom meséltem nekik róluk. A képeket nézve kitaláták, hogy az egész családom kisebbségi és az ő fehér bőrük nyomába sem ér. (Mellesleg nem vagyunk kisebbségiek, de ha azok is lennénk kinek képzeli magát, hogy ismeretlenül ilyeneket mondjon rólunk vagy bárkiről?)
Kitalálták, hogy a testvérem férje egy nárcisztikus pszichopata és folyamatosan azzal tömnek, hogy nekem véget kell vetnem a házasságuknak.
A másik testvérem egyetemen tanul, de miért azon a szakon tanul, éhen fog halni azzal a diplomával, majd ők megmondják, hogy mi a jó neki.
A barátom nővére megállás nélkül beszél, nem hallgatja meg a masikat, mindent jobban tud mindenkinél.
Mindezt úgy, hogy a batátommal egészen jól megvagyunk, de van egy olyan érzésem, hogy a családja fog közénk állni.
A két családot még nem mutattuk be egymásnak. Én emiatt tartok is tőle, hogy mi lesz ebből.
Járt már vki hasonló cipőben? Hogyan végződött?
Szerintem hanyagold ezt a kapcsolatot, sok szenvedéstől kiméled meg magad.
Értem, hogy szereted a párod,de a családjával sose lesz jó viszonyod és a párod se lehet egyszerű ha ilyen családból jött.
Hozza magával a sémákat, ami lehet, hogy csak később lesz jelen a kapcsolatotokban.
Hasonlóban igen, az egész család katasztrófa volt.
6évig tartott a kapcsolat és nem lett szép vége.
A családi ellentétek szépen lassan morzsolták fel a kapcsolatot. Lassan őrölt a malom.
Idővel egyre több megnyilvánulása lett a volt páromnak, amiben a szülei viselkedését/hozzáállását véltem felfedezni.
Kb. 3 évig nem volt különösebb gond, utána kezdett romlani a helyzet.
Barátod meg papucs.
Becsicskult a nárcisztikus elmebeteg anyjától.
Hasonló a barátom családja. Mondjuk èn sose ettem ès nem tartottak kiselőadást mekkora túlèlő show lenne nekem ott az èlet.
Második találkozáskor hosszabb ideig maradtunk a barátommal. Szomjas voltam, ès èhes. Korgó gyomorral ott ültem a kanapèn az előszobaban amíg ők ettek. Semmivel nem kínáltak meg. Elindultam hogy veszek legalább vizet valami boltban mert rosszul leszek. Nagy nehezen adott csapvizet a barátom, de elèg gyilkos fejjel nèzett rá az anyja.
Ezt a kib4szott fèl pohár vizet azóta nem egyszer rám kiabálták. Mintha folyèkony aranyat ittam volna.
Ők is lenèztèk a családomat, mert anyám egyedül nevelt. 2 munkahelyen dolgozott, anyós-jelölt meg a picsáját meresztette otthon világ èletèben de persze ez a valamire való lèt. Anyám cigizett, amit szintèn lenèztek. Kicsi házban laktunk. Ennyire futotta egyedül anyámnak, de ő legalább megdolgozott èrte. Mamámat is lenèztèk, aki öreg kora ellenère sminkel, színes cuccokban öltözik. Mekkora q ebben a családban mindenki..
"Hogyan végződött"
Egy telefonos okoskodásánál elpattant a cèrna ès elhordtam mindenfèle f szopó qvának, ès különfèle halálmódokat kívántam neki. Kifejtettem ÈN mennyire lenèzem őt. Retek anyakoca aki csak a lábát tudja szèttenni ès fialni. Semmi èrdemlegeset nem csibált èletèben. Egy nagy 0. Ilyen senkiházi a szájára ne vegye az èn női rokonaimat. A fèrje meg egy lúzer bólogató jános. Azóta (talán 5 ève) egy szót se beszèltünk, nem láttam őket.
A férjem családja hasonló, de ő már a bemutatásom előtt szólt, hogy milyenek és nagyon sajnálja, hogy ilyen helyre visz, semmit se vegyek magamra, nem kell velük sokat találkoznunk. Anyósom a szemembe sose mondta, mennyire utál, de mindenki másnak igen, az apja állandóan ordít és káromkodik, engem is lehülyézett az első találkozáskor is már, a húga szerint ők cigányok (nem amúgy), és hogy neki azért nem sikerül semmi az életében, mert cigány és lenézik, az öccse meg egy sunyi, szarkavaró, gerinctelen műmájer majom, aki mindenkit fúr, lop, csal, hazudik. Szerencsére a férjem teljesen elszigetelődik tőlük, akivel szorossabban tartjuk a kapcsolatot, azok az apai nagyszülei, akik olyanok, mint a férjem, nem is szeretnek belefolyni a családi dolgokba.
Szóval amíg a párod nem észleli és nem tartja a távolságot, az egyetlen út a menekülés.
A két családnak felesleges megismernie egymást, párod családja már "kép alapján ""mindent tudni vél""", undorító mentalitásuk lehet.
Párod jobban tenné, ha elmenekülne, minél-minél messzebb a családjától és vissza se nézne soha többet...
Mérgező, undorító légkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!