25 éves lány vagyok, szerintetek hány évesen menjek férjhez és hány évesen szüljek?
18:57 köszi...
Én helyesbítettem és írtam, hogy az "öreg" szót miért tettem idézőjelbe, természetesen nem azt tartom "öregnek" aki akkor talál rá a szerelemre, hanem aki tudatosan vár, mert manapság milyen "gáz" korán férjhez menni...kinek a pap, kinek a paplan... Van egy kedves pár ismerősöm akik 43 évesen kötötték meg első házasságukat és mindennél büszkébb vagyok rájuk, szóval itt nem a szó szoros öregséggel volt a bajom, hanem a csinált "tapasztalatszerző, egzisztenciát-teremtő, tudatos szingliktől akik rosszul vannak a házasságtól huszonéves korban..."
köszönöm, hogy írtál egyébként:) most már megyek
Nem állapítom meg én idegen párról ne érts félre...sőt...én azokhoz szóltam, akik megszólták a fiatalokat...azokat akik korán esküdnek. És igen, igazad van mindenkinek a privát problémája hogy 18 évesen vagy 4o évesen esküszik...senkinek semmi köze hozzá
Na mentem, téma részemről lezárva
Ok, rendben. Kicsit kiakadtam bocsi :) De nem rád, hanem magunkra, nőkre, anyákra, feleségekre, emberekre...
Annyira elkeserítő, hogy azok, akik fiatalon mennek férjehez, alapítanak családot, "fújnak" a mindezt későn tevőkre, és fordítva. Hihetetlen...
A lányom osztályában (10 évesek) vannak 30 körüli szülőpárok és vannak 50 fölöttiek is. Nekem soha, de soha nem jutna eszembe, hogy valakit a "kora" miatt ítéljek meg/vagy el. Kizárólag azt nézem, milyen ember az illető. És akkor sem elítélem, maximum vele nem haverkodom.
Van amúgy a 30-as korosztályú szülőkből nagyon b.nkó, és van nagyon aranyos is, akikkel összejárunk. Ugyanúgy az 50-esekből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!