Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkoholista nevelőapa, a...

Alkoholista nevelőapa, a rendőrség semmit nem tesz, hogyan szabaduljunk meg tőle?

Figyelt kérdés

5 éve vannak együtt anyukámmal. Hetente megy a balhé, mert beiszik, és ilyenkor neki megy anyámnak, aki nem hagyja magát. Ő nem az a fajta, aki hagyja, hogy megverjék. Volt már példa arra is hogy engem ütött meg. Rendőrségi ügyünk is volt már, de semmit nem csinálnak. Kivitték a kapu elé, nála hagyták a kulcsot a kapuhoz, és mikor elmentek a rendőrök, visszajött és addig verte az ajtót amíg ki nem hívták rá a szomszédok megint a rendőröket. De ugyan úgy a sarkon elengedték, és ránk törte az ajtót, nem tudtunk tőle megszabadulni. Volt dolgunk a jóllétivel is, de ők sem segítenek.

18 éves leszek, öcsém 16. Én ha még le is lépnek, öcsémet és anyukámat nem akarok itt hagyni ezzel az állattal. Mit tudnék csinálni? Hogyan tudnánk tőle megszabadulni?

Számunkra az élete már csak túlélés, és ez egyáltalán nem normális boldog élet.

2023. dec. 17. 13:53
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség csak akkor tesz valamit ha erőszakos lesz.
2023. dec. 17. 23:04
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
#18 a válaszodat meg tudom erősíteni, én is átéltem. Itt az anyuka ugyanúgy hibás, ráadásul így nagyobb az esély arra (nem 100%), hogy hasonló mintára épít majd kapcsolatot a lánya is, be fog vonzani az életébe egy hasonló kaliberű embert.
2023. dec. 18. 04:50
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Anyád a legnagyobb hunyó ebben a játszmában bocs amíg ő nem áll a sarkára addig ez lesz köszönd neki én az enyémet ott hagytam a picsába gyámügy másnak ítélt az egész gyerek korom abból ált hogy vertek hülye vagy hogy vele maradsz 18 éves vagy lépj le ha másokat nézzél ra fogsz fázni nekem is van még 2 tesóm nem én szültem őket nem én vagyok az anyjuk apjuk oldja meg kész
2023. dec. 18. 08:51
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás: mindig mindenért feljelenteni. Ha betört hozzátok: feljelenteni. Ha bántotta valamelyikőtöket: orvoshoz menni, látleletet csináltatni a legkisebb sérülésekről is és feljelenteni. Fenyeget titeket: feljelenteni. Annyi feljelentéssel megszórni az ürgét, amennyivel csak tudjátok. Videófelvételeket, hangfelvételeket, látleletet, tanúkat gyűjteni amennyit csak tudtok. Csak így tud a rendőrség is érdemben intézkedni. Feljelentés nélkül nem.
2023. dec. 18. 11:41
 25/50 anonim ***** válasza:
53%
Akik így hárítanak az anyára, sőt hlyének nézik. Ti mit gondoltok?! Hogy simán egy döntés, van fogalmatok róla milyen ez? HELLÓ sakkban vannak tartva, szerintetek ha kiadja az útját nem fogja megütni? Vígan elmegy? Csak gondoljatok arra a szerencsétlen asszonyra akinek a szemét kinyomták...vagy még sorolhatnám? Ennyire nem lehettek gyík eszűek! Igenis segítséget kér egy fiatal fiú ha mást nem egy ismeretlen bejelentést mi is szívesen tehetünk. Kérlek ne itékezz hanem SEGíTS!
2023. dec. 18. 12:04
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember nem tesz feljelentést nem kér távoltartásit, de szerintük a rendőrség nem tesz semmit mert mindezek hiányában nem viszik haza magukhoz az erőszakos ürgéket
2023. dec. 18. 12:04
 27/50 anonim ***** válasza:
83%
Hány embernek kell, nőnek vagy gyereknek még ezt eltűrnie? Mert mindig van kifogás? Hisz ti nem ebbe éltek nem? Tisztelet a kivételnek akik normálisan beszéltek, de az eszem megáll. Segíteni kellene nem széthúzni. Már a kérdés és a válaszok alapján is látszik nem kitaláció, inteligens fiúról van szó. Nem egy fotelhuszár segt vakaró trollról. Jön a karácsony is, a szívünk kedvességgel legyen tele ne dobálózással az istenért!
2023. dec. 18. 12:06
 28/50 anonim ***** válasza:
34%

Olyanon nem lehet segíteni, aki nem akarja. Ha nem jelenti fel, nem tanuskodik ellene, sőt visszafogadja a családjába, a gyerekei közé, mikor viszonylag simán kitehetné, olyankor nincs mentség.

Ne haragudj, képtelen vagyok olyannal szemben együttérző lenni, aki éveken keresztül ilyennek teszi ki a saját gyerekeit. Ha megszülted, tiéd a felelősség, hogy szeretetben és biztonságban neveld fel, nem kell másra mutogatni, ennyi. A karácsonynak ehhez semmi köze.

2023. dec. 18. 12:30
 29/50 anonim ***** válasza:
81%
#26 Szerintem a gond az, hogy nem is tudják, hogy feljelentést kell tenni ahhoz, hogy a rendőrség tudjon érdemben intézkedni. Ez a gondom az itteni válaszokkal is, hogy mindenki csak köpködi az anyát, de azt csesznek leírni, hogy mit kellene tenni. Egyiknek sem jut eszébe, hogy talán nem is tudja a nő, hogy fel kell jelenteni a fickót.
2023. dec. 18. 12:32
 30/50 anonim ***** válasza:
59%

25 ös, igazad van, de a gyakorin mindig megy az áldozathibáztatás. Ami érthető mert a válaszolók zömének nincs semmi pszichológiai kiképzése. Tragikus az, amikor az ítélőbírónak sincs es politikai párttagság alapján kapta a funkciót, es hibáztatja a nemi erőszak áldozatát hogy miniben járt.

Itt nincs mi másra számítani ezen az oldalon, ennél több nincs honnan származzon, ahol nincs isten se kér. Ennyi

2023. dec. 18. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!