Mit tehetek ebben a helyzetben?
mi az a komaasszony?
feljelenthetitek zaklatas miatt es akkor bajba van a z oreg alkesz
"komaasszony" "gyújtsa"
Te melyik tanyáról származol egyébként? Csak mert tetszik a kifejező készséged.
Na de segíteni jöttem mondom is mi a megoldás. Én V. kerületi születésű elit belvárosi Úriemberként rendelkezem 2 budai ingatlannal valamint családi házzal az agglomerációban, jómagam pedig a penthouse lakásomból tágas erkélyéről élvezem a naplementét. Az egyik lakatlan házamat odaadtam segítségképp egy rászorult ismerősömnek de nem akart kiköltözni idővel, kétszer is haladékot kért. Ilyen esetben nem feljelenteni kell vagy rendőrséghez fordulni, hanem kézbe venni az ügyet és határozottan fellépni. Az egyik este ellátogattam hozzá egy vadász ismerősömmel épp vadászatról hazafelé autókázva úgy hogy nem pazaroltuk el a töltényeket. Elég volt 1-et a levegőbe lőni, 10 percen belül kiköltözött az ingatlanból.
Ha nyíltan és világosan megmondtad a párjának hogy nem kívánatos személy akkor mondd meg hogy legközelebbi alkalommal ha átlépi a kerítést akkor önvédelemből bármit meg fogsz tenni hogy megvédd a saját és a családod éppségét. Ennyi.
Mi az hogy nyitva van a kapu? Direkt keresitek a bajt?
Fel kell jelenteni zaklatásért, meg magánlaksértésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!