Igénytelen szülővel mit tudok csinálni?
Volt olyan műsor, ahol egy csapat bement nagyon kupis emberekhez kitakarítani a házat.
Anyám háza is kb olyan. Van egy lakásom, ahova 3 hónapra beköltöztettem anyámat, amíg rendbe rakatom a házát. de mindegy hol van, nem érdekli semmi. az edényeket, tányérokat poharakat nem mosogatja el, csak ha már mind koszos, és akkor is csak 1-et 1-et, ami éppen kell.
inkább bedugdossa őket a szekrényekbe.
3 hónap alatt kb nem látott se porszívót se felmosót a lakás.
De úgy érzem hiába csinálom meg a házát szépen, ha nem fogja rendbe tartani.
Valakinek, valami hasonló eset, tanács, bármi?
Anyám 58 éves. és iszogat. és nem hajlandó lemondani róla.
Békén hagyni, ha belefullad a koszba, így járt.
Nem érdekelne, van saját életem, amibe egy másik felnőtt megmentése, és szrból kivakarása nem tartozik bele.
csak az a baj, hogy én nem tudok ilyen "szívtelen" lenni, hogy hagyjam az anyámat.
Tudom, hogy az ő döntése. de egyszerűen nem tudom, hetek óta ezen rágódok.
Miért nem lehet neki normálisan élnie. Párom szülei idősek, de olyan tisztaság van náluk, hogy szégyenkezek emiatt.
Most komolyan te akarsz tönkremenni meg bűntudatot érezni egy igénytelen alkoholista miatt?!
Az egyik tesóm is ilyen, leválasztottam őt a saját családomról, nem beszélek vele, nem találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!