Anyámék rendszertelenek, igénytelenek és lassan már megörülök tőlük! Mit tehetnék? 19F
Az Utóbbi időkben jöttem rá, hogy milyen igénytelenek valójában.
Már elegem van abból hogyha nem dolgozom akkor az egész szabadnapom a takarításból áll!
Mindig nekem kell takarítani és elpakolni anyám, a családom után mert szégyellek így bárkit áthívni.
Alapból a lakásban semmi rendszer nincs, hegyén hátán van minden bepakolva a szekrényekbe, a ruhák szétdobálva, már 100x rendbe raktam ezeket de idő elteltével ugyanaz lett.
Mindent nekem kell takarítani mert őket nem érdeklik! Pl mosdóban mosdókagylót, kádat wc stb tiszta vízköves lenne ha én nem szánnám rá az időmet.
Sokszor a wc-ről nekem kell lesikálni a sz@rt is mert nem képesek maguk után.
A padlóápolás is egy 0 konkrétan, mindenhova cipővel járkálnak, a padló egy rakás por és tele van főleg Anyám fésült hajszálaival, ezért is járok mindig papucsban.
Míg a barátaim eljárnak szórakozni szabadidejükben, én itthon robotolok hogy nézzen ki valahogy a lakás.
Most érettségi miatt még kevesebb időm volt az egészre, de már kezdem feladni. Egyedül a szobám ami mindig tiszta és rendes.
És van időd vendéget hívni?
Mert ha nincs, akkor úgyis felesleges ezt csinálnod otthon.
Inkább menj el barátokkal kimozdulni te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!