Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A család folyton leszólja...

A család folyton leszólja azt, amit vettem. Miért kell ezt?

Figyelt kérdés

Elmentem Pécsre és bevásároltam magamnak az Árkádban. Vettem magamnak cipőt 30 000-ért. Nekik semmi nem éri meg az árát, nekik semmi nem jó. Szétcikizték, amiket vettem, de a piaci 7 500 forintos szürke fűzős cipőért, aminek rózsaszín a belseje, azért remegett a valaguk.

Nem az ő pénzüket költöm, saját kis fizetésem. Akkor miért fáj az nekik? Tudom mi a megoldás: nem mutatom meg nekik többet, amit vettem. Ennyi. (pedig ők kérik mindig, hogy mutassam meg)

Ezt nem kell leírni, nem tanácsokat kérek. Választ a kérdésre, ami a zöld kis rubrikában van.

2023. nov. 12. 17:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%
Azért, mert így pótolják a hiányos nevelésedet.
2023. nov. 12. 18:00
 2/16 anonim ***** válasza:
45%

MErt jó eséllyel nem azért vetted a drágát, mert annyival jobb, hanem azért, hogy megmutasd magadnak/másnak, hogy megteheted. És ez így ebben a formában értelmetlen pénzköltés. Nekik meg joguk van a véleményükhöz, akkor is, ha neked az nem tetszik.

Mondjuk a kérdés stílusa alapján a kutya akarna veled bármiről beszélgetni.

2023. nov. 12. 18:01
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg mert pénzkidobásnak tartják. Joguk van a véleményükhöz, neked meg ahhoz, hogy ne vedd figyelembe. Ennyi.
2023. nov. 12. 18:21
 4/16 anonim ***** válasza:
37%

"MErt jó eséllyel nem azért vetted a drágát"

A DRÁGÁT? 30 ezer forintos cipő sok évvel ezelőtt sem volt kifejezetten drága, manapság meg aztán végképp nem az. Igen, vannak ennél jelentősen olcsóbb cipők (mondjuk normális minőséget azért nem kapsz a már említett 7500-ért...). Na de 30 ezernél drágább kismillió van. Plusz ugye nem is tudjuk milyen cipőről van szó: egy "mamuszért" vagy tornacipőért sok, egy bakancsért meg távolról sem.

2023. nov. 12. 18:23
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
A kérdésed olyan stílusban íródott, hogy azt sem érdemled meg, hogy bárki válaszoljon. A szüleid valószínűleg nem úgy nőttek fel, hogy 30 ezerért vettek egy sz*ros cipőt, mert az menő. Nyilván a te pénzed, azt csinálsz vele, amit akarsz, de hogy emiatt te annyira falnak menj, hogy kiírd gyakorira, hogy "miért csinálják ezt velem", az nagyon gáz. Nem az a gáz, hogy megkeresed az árát, vagy megveszed magadnak, hanem hogy így vélekedsz a saját családodról.
2023. nov. 12. 18:24
 6/16 anonim ***** válasza:
70%

"Válasz a kérdésre":

Mert ugyanolyan joggal szólhatják le, ami nekik nem tetszik / drága, amilyen joggal te megveszed a saját, önálló keresetedből.

Illemet nem ártana mondjuk tanulni, legalábbis önismeretet.

2023. nov. 12. 18:26
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

Bameg hogy a drágàbb nem jobb mint a piacos òcòpapuc? :D fffff ezzeeel magyon vitàba lehet szàlni

Amugy szerintem irigyek vagy ha màssal is igycsinàlnak akkor simàn ez èlteti ôket hogy mindenbe beleàcsingòzzanak

2023. nov. 12. 18:27
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Te meg ugyanugy leszolod, lenezed oket, megerdemlitek egymast.
2023. nov. 12. 18:51
 9/16 anonim ***** válasza:
51%

Hogy miért? Te tényleg fogyó vagy?

"Nekik semmi nem éri meg az árát, nekik semmi nem jó. A piaci 7 500 forintos szürke fűzős cipőért, aminek rózsaszín a belseje, azért remegett a valaguk."

Na hát ezért. Itt a válasz a kérdésedben.

2023. nov. 12. 19:48
 10/16 anonim ***** válasza:
61%
Vicces lenne ha kiderülne otthon laksz mert ócsóbb de a cipőn pattogsz😅
2023. nov. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!