Mi a véleményetek a Lilla névről?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 19:40
11/21 anonim válasza:
Szép név. A Piroskával együtt jól mutat. :)
12/21 anonim válasza:
Nagyon aranyos emberek jutnak róla eszembe! Szóval szeretem, és amúgy is szép! :D
13/21 anonim válasza:
Én Lilla vagyok és szeretem a nevem.:)
14/21 anonim válasza:
Csokonai alkotta a Lilla nevet.Vajda Júliannát hívta így.
15/21 anonim válasza:
Egyszerű, szép név, de a gyermekemnek nem ezt a nevet adnám, mert nekem más jobban tetszik.
16/21 anonim válasza:
Szerintem is szép név, egyik ismerősömnek most születtet egy Lilla nevű kislánya ő jutott eszembe, nagyon aranyos.
17/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik annyira, meg nem is ismerek olyan Lillát, akit különösebben szeretnék...
18/21 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt mondanád: lila.Kék,zöld,sárga,piros...
Lia
Liána
Lícia
Lida
Lídia
Lígia
Lili
Lilia
Lilian
Liliána
Lilianna
Lilien
Liliom
Lilióza
Lina
Linda
Linett
Linetta
Linka
Lióra
Lívia
Liviána
Livianna
Liza
Lizandra
Lizavéta
Lizbett
Lizett
Lizetta
Lizi
Lízia
19/21 anonim válasza:
szretem ezt a nevet, az uncsitesómat is így híjják, nomeg a barátosnémat is:)
20/21 anonim válasza:
Legjobb barátnőm jut eszembe, aki egy nagyon talpra esett ember, és azok a Lillák is, akiket ismerek, mind hasonló, karakteres emberek, bár nekem személy szerint a név nem tetszik, a rövid neveket alapból nem igazán kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!