Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a családom?...

Miért csinálja ezt a családom? Folyton ezt kapom tőlük.

Figyelt kérdés

Ha valami bánt, rosszul esik, akkor jön a válasz, hogy túlreagálom.

Ha pedig sírok, akkor azt mondják, hogy "depressziózok". Például a héten próbaidő alatt elbocsátottak, ami rosszul érintett, mert akkor jelentős ideig megint pénz nélkül kell legyek. Sírtam, és erre jöttek, hogy "depressziózok".

De különösen apukám ilyen, hogy sose jó neki Semmi. Ha visszaszóltam, akkor az a baj, ha nem szóltam vissza, akkor az a baj.

Meg túl okos, múltkor az öcsém ráült az iskola menzán egy rossz székre, ami széttört alatta, és felírták a nevét, pedig nem ő törte el (nem túlsúlyos). Erre apám mondta neki, hogy "Miért nem nézted meg, hogy jó-e a szék?". Hát de miért kellett volna? Ki gondolta volna, hogy rossz?

2023. nov. 5. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
9%

Ha ilyen kis gondok miatt így kiakadtok, képzeld mi lenne, ha még asszisztálná is ezeket az egész család.

Gondolom nőjj fel és ne siránkozz mindenért, hanem lépj túl rajta vagy oldd meg, ez lenne a cél.

2023. nov. 5. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem még családom sincs,az utolsó ember elment az életemből akire számítottam! Ilyenkor gondolj arra másnak még annyi sincs légy hálás!
2023. nov. 5. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
2-es, és miért legyen hálás? Ennél az idióta családnál még az is jobb, ha egyedül van.
2023. nov. 5. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
3%
Talán hogy legalább vannak vele. Ha nem jó neki akkor meg miért van ott? Senki nem kötelezte rá hogy legyen a szarba .
2023. nov. 5. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarnak foglalkozni veled,h ogy esetleg valóban segíthessenek.
2023. nov. 5. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!