Szétrobbant a családom, mit csináljak?
Én egy elég jó családba születtem bele, és szerencsésnek mondhatom magam, de közel két év alatt széthullott a család.
Röviden a történet: édesapám halála után a nővérem apósa összeveszett anyámmal, amibe nyilván beleállt a nővérem, a sógorom és én is. Ez a vita már odáig fajult, hogy a nővérem apósa és anyósa is válnak, anyám meg kétszer akart öngyilkos lenni, mert nővérem apósa a padlóra tette, ami nyilván engem is nagyon megviselt (én találtam rá és hívtam ki a mentőket). A sogorommal is megromlott a kapcsolatom, pedig nagyon szépen indult a mi kapcsolatunk és szerettem őt. Én hajlandó lennék leülni beszélgetni, de ők nem vevők rá, és én pedig őrlődöm meg bántom magam miatta.
En nem ertek semmit. Nem a csalad hullott szet, aposek. Es anyukad esetleg az ozvegyseg miatt van rossz lelkiallapotban.
De azt kivulrol vegkepp nem erteni, miert tamadtak neki naszasszonyek, vagy mi a viszonyuk, es miert tenyezok egyaltalan.
Após kavar.
A történet meg folyton változik.
Először azt írtad, apósék válnak, mert a sógor is beleállt nem beszélnek és mellétek állt,aztán meg azt, hogy emiatt tőled távolodott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!