Szétrobbant a családom, mit csináljak?
Én egy elég jó családba születtem bele, és szerencsésnek mondhatom magam, de közel két év alatt széthullott a család.
Röviden a történet: édesapám halála után a nővérem apósa összeveszett anyámmal, amibe nyilván beleállt a nővérem, a sógorom és én is. Ez a vita már odáig fajult, hogy a nővérem apósa és anyósa is válnak, anyám meg kétszer akart öngyilkos lenni, mert nővérem apósa a padlóra tette, ami nyilván engem is nagyon megviselt (én találtam rá és hívtam ki a mentőket). A sogorommal is megromlott a kapcsolatom, pedig nagyon szépen indult a mi kapcsolatunk és szerettem őt. Én hajlandó lennék leülni beszélgetni, de ők nem vevők rá, és én pedig őrlődöm meg bántom magam miatta.
Nővéred após-anyós azért válnak, mert a te anyukád mondott valamit? És ezért mert válnak, anyukád öngyilkos lesz.
Azert mert a párom rokona mond nekem valamit, miért mi váljunk el egymástól?
Sántít az egész.
Amikor apukám meghalt, akkor anyám összeomlott. Vett be anyám nyugtatót, amire temetés után ráivott, és nem a legszebben viselkedett, a nővérem apósa meg felvette azt, és kirakta facebookra, amit utána le is törölt. Plusz még sok más dolog is következett ezután, mert elkezdték ekézni egymást. Ezért akart öngyilkos lenni.
A nővérem anyósa és apósa meg azért válik, mert van ez a háború, a sógorom pedig amikor mellettünk állt, akkor nem tartotta a kapcsolatot a szüleivel, meg ő is neki állt az apjának.
Amit anyukád csinált, nem épp a legjobb gyász feldolgozás, biztos szörnyű jelenet lehetett, de apósnak az égvilágon semmi köze az egészhez,nem érthető ki hatalmazta fel a videózni és megosztani. Ilyen esetben inkább segíteni kéne.
Még az is érthető, ha sógorod nem állt fater mellé mert ugye após nem teljesen normális, hogy ilyen szinten beleáll másikba és még a saját nejétől is elválik, valószínű mert ő sem adott igazat. Após jól elmagyarázta gondolom minden családtagnak, hogy anyud viselkedése miatt (amihez semmi köze), és a fia miatt válik el. Kifogás és vádaskodás hegyek részéről, pedig ő a leggyengébb láncszem. Rosszul látod, nem a család hullik szét, egyetlen ember kavarja a sz@rt.
Kevesebbet kellett volna mások dolgába ütni a nózit. Minden résztvevőnek.
A gyászoló feleség megalázása a fb-on, a gyerek aki nem áll szóba emiatt a saját apjával, az apa aki emiatt elválik feleségétől, a gyerekek akik emiatt összevesznek. Volt itt baj már előtte is, anya műsora elindított egy lavinát és akkor borult a bili, tele évek óta felgyülemlett feszkóval, és ennek a levét a legkisebb itta meg. Te nem tudod megoldani itt a felnőtteknek kéne felnőttként viselkedni.
Nővéred apósa egy féreg.
Hogyan volt mersze megalázni anyukádat?
Nem a család esett szét, hanem az a mocsok okozta a bajt.
Őt kell ignorálni, anyukádat pedig támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!