Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért ilyen szemetek...

Most miért ilyen szemetek ezért az egy dolog miatt?

Figyelt kérdés
Most vagyok negyedikes, lesz szalagtűző nemsokára, aztán anyu elment 4hete szülőire mikor volt és mondták h én nem fogok táncolni jól van ő nem is volt annyira radikális, aztán hazajött tesóm és elkezdett dumálni hogy de én menjek mert különben nem tv-zhetek nem gépezhetek, nem edzhetek meg semmi istenem voltam 2 próbán de számomra bőven elég volt utána tényleg úgy döntöttem hogy nem megyek,ez volt 2hete anyuék még mindig azt hiszik járok táncra közben meg nem mert olyan gonoszak most rajtam kívül nem táncolnak még 7en az osztályból(26 a létszám) és olyasmit dumál erre tesóm hogy hú én nem táncolok leégetem az osztályt a többiekkel meg de szerencsétlen vagyok(különben is azt a táncot rühellem(roki vagy mi) meg a zene is amire táncolnak közben nagyon irritáló számomra meg a mozdulatok is áááá)amúgy nincs semmi gond velem 4es tanuló vagyok kivéve matek mert abból 2es, de erre tényleg nem lenne semmi akaraterőm hogy ott táncolgassak(pedig sok olyan van amire tényleg van akaraterő de amihez nincs most minek erőltetném a semmit?), most komolyan ekkora probléma egy tánc kihagyása? lemerném fogadni h ha majd megtudják akkor meg nem engednek el a szalagtűzős bulinkra, a többieket meg akik nem táncolnak persze elengedik...
2010. okt. 19. 19:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%

Az írásjeleket nem ismered? Te ezek szerint 18 éves vagy...én 19 de komolyan mondom értelmesebben ki tudom magam fejezni mint te. Ennyit tesz ez az 1 év?

Mellesleg tényleg zagyvaság és érthetetlen amit írtál.

2010. okt. 19. 19:21
 12/25 A kérdező kommentje:
Most muszáj kötekedned?
2010. okt. 19. 19:21
 13/25 anonim ***** válasza:
16%
Miért kötekedés ha valaki feltesz egy logikus kérdést? Ideköpsz egy zagyvaságot és még te támadsz.
2010. okt. 19. 19:26
 14/25 anonim ***** válasza:

nem táncoltam, mert szerintem ökörség az egész és csak sok gyökér ember elvárta, hogy táncoljak és vágjak hozzá jó képet, én meg közöltem velük, hogy bekaphatják mind ahányan vannak, és ha összesz*rják magukat, akkor se fogok táncolni, és kész

és nem táncoltam. anyám meg leszarta az egészet. mer az én döntésem, és kész. ha pogó lett volna, az persze más, arra ott a jó öreg rangers :)

2010. okt. 19. 19:31
 15/25 A kérdező kommentje:
De most komolyan ez billentyűzet, és itt ennyire komolyan veszik azt ha valamit nem épp úgy ír az ember ahogy azt ők elvárják, bocsássatok meg de ha olyan lenne minden ember a többivel ahogy azt elvárják akkor már mindenkinek személyiségzavara lenne
2010. okt. 19. 19:34
 16/25 anonim ***** válasza:
Figyelj én középiskolában és most is a rock zenét kedvelem/kedveltem és utálok utáltam táncolni! De szalagavató az teljesen más totál fa lábam van mégis megtanultam a táncot az osztály miatt magam miatt és a szüleim miatt is, mert tudtam, h büszkék lesznek, mert igenis megcsinálom! Én is jó tanuló voltam és első gondolatom nekem is az volt, h csinálja ezt a fene, DE mégis megtettem leírtam miért! Eléggé utáltam meg minden, de táncoltam anyu örült osztályfőnök örült és no problem! Szerintem te is igazán megpróbálkozhatnál vele!
2010. okt. 19. 19:39
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én megértettem amit írt, sőt, jót derültem az első kommenten. Tényleg olyan miközben olvasod, mintha hadarva beszélnének. Amúgy én se táncoltam a szalagavatómon.
2010. okt. 19. 19:40
 18/25 anonim ***** válasza:

19:24, sztem meg a te megnyilvanulasod a rohejes...mit osztod itt az eszt?Neked meg lehet nem artana egy kicsit bemaszni a pasik ala, hatha jobb kedved lenne...

Amugy kerdezo, sztem ha nem aksz, ne tancolj es kesz.Ugysem tudnak mit csinalni.Ja, es mondd meg nekik minel hamarabb az igazsagot, igy nem fogja oket hidegzuhanykent erni:-)

2010. okt. 19. 19:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Hát igen no tv no gép az még elmenne, de vannak olyan szemetek, hogy még kondigépeimet is eltoboroznák tőlem , pedig azokat mind én vettem a saját pénzemből
2010. okt. 19. 19:44
 20/25 anonim ***** válasza:

Hé, állj meg egy kicsit és vegyél lélegzetet!

A szalagavató az utolsó előtti KÖZÖS program.

Ha nem tudsz együttműködni a társakkal, akkor elmehetsz remetének a Bakonyba, mert magányos focisták nem rúgnak labdába az életben.

Szemeteknek nevezni a családodat gyomorforgató.

2010. okt. 19. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!