Most miért ilyen szemetek ezért az egy dolog miatt?
Az írásjeleket nem ismered? Te ezek szerint 18 éves vagy...én 19 de komolyan mondom értelmesebben ki tudom magam fejezni mint te. Ennyit tesz ez az 1 év?
Mellesleg tényleg zagyvaság és érthetetlen amit írtál.
nem táncoltam, mert szerintem ökörség az egész és csak sok gyökér ember elvárta, hogy táncoljak és vágjak hozzá jó képet, én meg közöltem velük, hogy bekaphatják mind ahányan vannak, és ha összesz*rják magukat, akkor se fogok táncolni, és kész
és nem táncoltam. anyám meg leszarta az egészet. mer az én döntésem, és kész. ha pogó lett volna, az persze más, arra ott a jó öreg rangers :)
19:24, sztem meg a te megnyilvanulasod a rohejes...mit osztod itt az eszt?Neked meg lehet nem artana egy kicsit bemaszni a pasik ala, hatha jobb kedved lenne...
Amugy kerdezo, sztem ha nem aksz, ne tancolj es kesz.Ugysem tudnak mit csinalni.Ja, es mondd meg nekik minel hamarabb az igazsagot, igy nem fogja oket hidegzuhanykent erni:-)
Hé, állj meg egy kicsit és vegyél lélegzetet!
A szalagavató az utolsó előtti KÖZÖS program.
Ha nem tudsz együttműködni a társakkal, akkor elmehetsz remetének a Bakonyba, mert magányos focisták nem rúgnak labdába az életben.
Szemeteknek nevezni a családodat gyomorforgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!