Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék ebben a problémába...

Hogy tudnék ebben a problémában segíteni anyámon?

Figyelt kérdés

vagy legalább elmagyarázni, hogy nem fogom tudni megcsinálni úgy, ahogy ő azt elképzelte. anyám és én anyagi gondokkal küzdünk már nagyon régóta. és az évek alatt a ház is tönkre ment, fel kellene újítani. (ugyanis apám gyűjtögető és nagyon trehány ember, aki nem foglalkozott a házzal, miután anyám elvesztette a lábát, aki nem tudott úgy mozogni, ahogy tette régebben, én meg pont ebben nőttem fel, nekem természetes volt, hogy ilyen a helyzetünk, ezért engemet nem is foglalkoztatott) anyám mindenképpen szeretne pénzt gyűjteni, hogy apámat kirúgja a házból és valamennyire megcsinálja a házát, hogy azután önerőből teljesen fel tudjuk újítani. de anyám szégyenli a helyzetét (és kb én is, ezt is nagyon nehéz kiírni), ezért nem névvel vállalná fel a pénzkérést, hanem névnélkül. és hiába mondtam, hogy ez az embereknek csak scamnek jönne le, de nagyon elkeseredett. meg szerbiában élünk, nem is szerb emberektől kérne, hanem külföldről, ami még nagyobb eszetlenségnek tűnik.

mit tegyek ebben az esetben?

2023. nov. 4. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Hány éves vagy?
2023. nov. 4. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:
19, tanuló vagyok, ami miatt nem tudnék dolgozni, hogy össze is jöjjön vmennyi pénz, ami elég lenne, mert elmenne az utazásra és az egyetemre.
2023. nov. 4. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még olyat nem hallottam, hogy házfelújításra pénz gyűjtés.

Katasztrófa vagy súlyos betegség a családban esetleg, ami miatt munkaképtelen a hozzátartozó is, alapítványon keresztül.

2023. nov. 4. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

De, tudnál. Ráadásul ösztöndíjakat is tudnál szerezni, amiből azért valamit lehetne kezdeni.

Melyik településen éltek?

2023. nov. 4. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Ja, most olvastam végig.

Alapítványon keresztül esetleg lehet.

De amíg a gyűjtögető életmód folyik, addig nem fog menni.

2023. nov. 4. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan segítséget lehet talán kérni, hogy anyukád elvesztette a munkaképességét, és kiegészíteni a pénzt/nyugdíjat, amit esetleg kap. De hogy idegenek gyűjtsenek neki felújításra, ez elég valószerűtlen. Vagy hitelt értetek pénzkérés alatt?

Az amúgy nem megoldás, hogy eladjátok a házat, es ti anyukáddal költöztök egy kisebb lakásba? Ez, hogy a gyűjtögető apukát kirúgjátok, ez tűnik a legkevésbe kivitelezhetőnek.

2023. nov. 4. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Kis munkák, szórólapozás ilyesmi.
2023. nov. 4. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az lenne at első kérdésem hogy mi jogon akarja kirugni apukádat. Csak mert trehány? Ha jól értem most azért nem rúgja ki mert nincs pénze, tehát vagy apád tartja el vagy egyikük se dolgozik és teljesen egymásra vannak utalva. Ok váljon el és költözzenek külön, és az eladott ház értékéből talán el.lehet lenni. De aznhogy azért gyűjteni pénzt hogy a másikat kirugni az pofátlanság. És te miért akarsz ebben segédkezett neki? Utálod apádat?

Amúgy létezik ilyen kéregetős oldal, akinek nem tetszik az nem adakozik és kész.

2023. nov. 4. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!