Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ritka manapság az,...

Mennyire ritka manapság az, hogy felnőtt emberek egész életükben egyedülállóak?

Figyelt kérdés
2023. okt. 28. 19:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Az ritka ha egesz eleteben egyedulallo, ugyanis a legtobb embernek az elete egy adott szakaszaban van parja. Utana lehet evekig nincs es az is megeshet hogy nem is lesz neki tobbet.

Fiatal vagy meg ahoz hogy feladd. En kb olyan idos voltam mint te, szoval majdnem 23 mikor lett egy baratnom. Sajnos nem tartott sokaig es utana par evig senkim nem volt. Azota mar hazas vagyok meg gyerekunk is van. Ismerek olyanokat akiknek 40+osan lett komoly parkapcsolatuk szoval soha nem keso.

2023. okt. 29. 19:30
 22/25 Senior Séf ***** válasza:
100%
Anyám 50 éve egyedülálló. Apám halála után nem kellett neki senki. Azt mondta, olyat úgysem talál még egyet.
2023. nov. 4. 18:14
 23/25 anonim ***** válasza:
89%
15 éve nincs párom. Valahogy nem jövök ki senkivel. Tanulással, munkával töltöttem a fiatal koromat, és emiatt sokan lenéznek. Nem vagyok elég eszes, hogy meglássam a kiskapukat, kijátsszam a szabályokat. Lehet, hogy csak nem tartom sportszerűnek ezeket a dolgokat. Saját magam kedvéért nem leszek "hamiskártyás", más kedvéért minek legyek az? Szeretem a műszaki dolgokat, a logikát, az egyszerű emberek akik meg befolyásolni akarnak, idegesítenek és elkerülöm őket.
2023. nov. 9. 13:51
 24/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem tetszik az, ahogy az élet kibabrált az emberekkel, ezért nem akarok kapcsolatot. Megtalálni egy olyan valakit aki ideális mellém átlagosan 5-6 évente futok 1 valakibe, és apró hajszálakon elcsúszhat a dolog. Nincs erre az orbitális diszbalanszra szükségem. Ha naponta, hetente jönne szembe 1 valaki aki tetszik, akkor keresnék kapcsolatot.
2023. nov. 9. 18:45
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
24-es: Én inkább úgy látom, feladtad. Valójában lenne igényed társra, de félsz a csalódásoktól. Nos, én azt mondom, ne add fel, valamint legyél képes kompromisszumra. Kevesen jönnek össze életük nagy szerelmével, de egyedül lenni hosszú távon nagyon károsító. Nem kell igénytelennek lenni, de nem is kell a herceget fehér lovon vagy a királykisasszonyt keresni.
2023. nov. 9. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!