Szerintetek van belőle ki út?
1) Gyerektartás: én úgy értelmezem, hogy nem volt apasági sem ("én nevemen van a gyerek"), vagyis így nem kötelezhető gyerektartásra és őszintén szólva ebben a helyzetben én is arra biztatlak, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot, pláne még mielőtt egy nagy kibékülés közben újra felcsinál.
2) Amit valaki írt, az ebben az amúgy nem khm... megszokott helyzetben, hogy anyukádnak és neked is kisbabája van működőképes, hogy mindketten elmentek dolgozni váltott műszakba/részmunkaidőbe vagy legalábbis egyikőtök és akkor a másik tud otthon lenni a babákkal.
3) Az örökbeadás is sajnos esetedben egy reális megoldás lehet. Hány éves vagy? Milyen végzettséged van? Milyen jellegű településen laktok? Falu, község? Minél fiatalabb vagy, alacsonyabb végzettséggel és minél kisebb, munkalehetőségben nem bővelkedő helyen laktok, annál inkább gondold ezt át, a gyereket még minimum 18 évig nevelni kellene valamiből, nem a legjobb életkezdet ez így neki. :(
Igen van.
Családsegítő Szolgálat segít neked.
Ne lovagoljunk azon,hogy milyen a helyesírása.Iszonyat súlyok nyomjàk a vàllàt.Ott van egy pici baba aki önmagàban is ad elég tennivalót mèg ha minden optimális akkor is.Valószínűleg alig alszik,eszik és non-stop idegeskedik.Ha alszik akkor se alszik.Neki ezt hozta most a sors,ezt kell megoldania és sokan meg is oldanak ilyen helyzeteket.
Remèlem,hogy ő is megoldja.Ha nem tudtok segíteni neki tanàcsokkal akkor ne is savazzàtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!