Mit tegyek ha a szüleim semmit nem hisznek el nekem és olyannal vádolnak meg amit el sem követtem? Nem tudom mit csináljak.
Kicsit bövebben, ebböl nem derül kis semmi.
Szóval a mit tegyekre a válasz, írd le, mit akarsz kérdezni, de infókat is közölj
Hát tudod. Tedd azt. Az lesz a legjobb.
/ez a válasz pontosan annyira sokatmondó, mint a kérdésed.../
A saját lábadra állni és elköltözni, amint lehet.
(ez is kb. annyira értelmezhető válasz, mint a kérdésed, viszont a szülő-gyerek kapcsolatok túlnyomó többségében egy működő megoldás)
Biztos oka van, ha nem hisznek neked.
Esetleg sokat füllentettél már nekik.
Hogy mivel vádolnak, azt nem írtad, nem is tudunk reagálni rá.
8, nálam például az volt az oka, hogy kényelmesebb volt engem vádolniuk mint kiállni értem. Folyamatosan az idegeneknek hajbókoltak, csak az volt a fontos, hogy a kirakatban ott legyen, náluk békésebb, bájosabb ember a földön nincsen. A gyerekükkel meg csináljon aki amit akar. De az idegen az csak jó ember lehet, biztos én provokáltam. Úgyhogy igen, oka biztos van.
Kérdező, mi történt? Tenni annyit tudsz (nekem is azt kellett volna), hogy szólsz nekik még időben, felnőttként majd te sem biztos, hogy foglalkozni fogsz az ő problémáikkal. Akkor nem éri őket meglepetésként, hogy egyre kevesebbszer látnak. Ezek a dolgok ugyanis nem múlnak el nyom nélkül.
Elfogadni, és nem megosztani velük semmit.
Nagyjából úgy 14-15 éves korom óta nem hiszik el, bármit mondtam, legyen szó suliról, különóráról, baráti kapcsolatokról, stb.
Sohasem hazudtam nekik, de egy idő után nem tudtak rólam semmit, mert minek? Előtte éveken át úgyis az volt a válasz, csak kitalálom, az nem úgy volt, ne hazudjak nekik, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!