Hogyan állítsam le anyámat?
Figyelt kérdés
Kevés az az ember, aki az én anyámmal szimpatizál, nagyrészük családtag. Mindig ráerőlteti magát mindenkire. A páromat is folyton felhívja jelentéktelen dolgok miatt, alig beszélnek valamit, és úgy adja elő, mintha milyen nagy spanok lennének, ami rohadtul szánalmas.
Volt a párom családjában balhé (szülei között), és anyám ezért is képes volt felhívni és szépen kipuhatolózta a részleteket, majd újságolta, hogy "Jaj, kimondta hogy miért volt". És nekem ég a pofám, hogy emiatt felhívja.
Akkor múltkor hogy megkedveltesse magát, párom családja előtt felhozta az exemet és a családját, hogy a páromék jobbak. Úgy, hogy az exem családját nem is ismeri, és ez is rohadt ciki volt, hogy felhozta. Meg alapból nem szeretek róla beszélni.
2023. szept. 17. 17:44
1/4 anonim válasza:
Ezt neki mond el, de valószínűleg ő ilyen marad.
2/4 anonim válasza:
Párod miért nem tiltja le a telefonszámát?
3/4 anonim válasza:
Én se értem, le kell tiltani aztán kész.
4/4 anonim válasza:
Nem idevaló kérdés. Senki nem fog választ adni. Hiába gondolod így te is, meg az is aki válaszol. Neten élet még nem rendeződött. Pszichológushoz járj szorgalmasan, mert ez borzasztó. Fel kell dolgoznod a leválást anyádról, mert az életed rámegy. És a kapcsolataid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!