Miért gyűlöli anyukám a lányom barátját?
Figyelt kérdés
A lányom 21 éves. Van neki 3 éve barátja. Egy nagyon rendes srác, dolgoznak mindketten, mellete tanulnak esti tagozaton. Vigyáz a lányomra, tisztelettudó, kedves. Anyukám is tudja ezeket, de azt mondja hogy gyűlöli ezt a srácot. Pedig anyukámat is tiszteli. Meglátogják gyakran őt. De szinte anyukám azt mondja mindig gyűlöli ezt a fiút bár okot nem adott neki rá ezt ő is mondta de még is kinem állhatja, nembirja egyáltalán.... pedig oka nincs rá..
Anyukám 59 éves
Lányomal 21 éves.
Én 42 éves vagyok.
2023. szept. 14. 20:31
11/14 anonim válasza:
Semmivel sem vagy jobb a toxic anyádnál.
Ahelyett, hogy elküldenéd a retekbe, szálljon le a gyerekedről, asszisztálsz hozzá.
Csak a lányodat sajnálom, amiért az anyja meg a nagyanyja is egy idi...ta.
12/14 anonim válasza:
Kérdező, remélem pár év múlva a lányod sikeresebben fog leválni rólad meg a nagymutterról, mint ahogy neked sikerült anyukádról és abbahagyja mihamarabb a pasi elcingálását a nagymutterhoz. Én ki is vettem volna a palávert a lányodnál a srác helyében, hogy ezt tukmálja,mert elég jól megérzem, ha nem látnak szívesen.
13/14 anonim válasza:
Jezus, ha anyam ennyire fuggne a nagyanyamtol es remegne azon, hogy a paromat nem kedveli, mind a kettovel ugy megszakitanam a kapcsolatot mint a huzat.
14/14 anonim válasza:
Mert nem képes egy gyereket csinálni végre a lányodnak. 21 éves azt még sehol gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!