Igaz lenne ez??
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tényleg egy 60 éves jobban tudja az élet dolgait mint egy 20-25 éves? Gyakran hallom rokonoktól. Jaj kislányom te még egy kis 20 éves vagy, én meg már 62 elmúltam.. mit tudod te még mi az élet kis tapasztalatlan vagy...2023. szept. 13. 22:36
1/11 anonim válasza:
Nem igaz.
Meg eléggé lazán határozható meg, mik "az élet dolgai".
2/11 anonim válasza:
Egy háromszor annyi idős ember nyilván sokkal többet tapasztalt az élet minden területén.
3/11 anonim válasza:
A tapasztalni valamit, és abból a helyes következtetést levonni két különböző dolog. Márpedig utóbbi jelentheti azt, hogy valaki tudja "az élet dolgait".
Anyám jó példa erre: ő rengeteg témában egy-egy, 30-40 évvel korábbi eset alapján általánosít, nem képes változtatni bizonyos véleményén bármivel is szembesül.
4/11 anonim válasza:
Jogos, de olyasvalakivel szemben aki még igazán meg se tapasztalt valamit, még mindig előnyből indul.
5/11 anonim válasza:
Távolról sem szükségszerű. Pl. egy 60-as, aki leélte az életét a ház, kocsma, tsz Bermuda-háromszögben?
6/11 anonim válasza:
Dehogy igaz. A legtöbb ember a várost sem hagyja el, ahol született. Milyen tapasztalatot hisznek magukénak?
8/11 anonim válasza:
Majd 30-40 év múlva megtudod.
9/11 anonim válasza:
Én most pont középen járok,40 körül,és voltak az életemben olyan gondolatok,hogy miért nem hallgattam az idősebbekre. Te még fiatal vagy,és ha az életed a terveid szerint alakul,akkor nem feltétlenül fog hiányozni egy idősebb tapasztalata.
10/11 anonim válasza:
Kérdezd meg újra 30 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!