Hogy neveznétek el ikerlányaitokat, ha most születnének?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 21:47
11/36 anonim válasza:
Izabella-Jázmin
Hanna-Viki
Rozi-Dóri
12/36 anonim válasza:
az a fura, hogy az anyukák nem gondolnak bele, hogy ezek egy picilányhoz illő nevek. mi lesz, ha felnőtt nő lesz belőle? mirandella. :DD körülbelül nyolc évig kell hercegnőként kezelni, utána kiröhögném ha bemutatkozna! :D
én angol nevet fogok adni a lányaimnak, félig angol vagyok. Darlene és Catherine-Beth :D
13/36 anonim válasza:
Csak nem rokonod, hogy ennyire érdekel? Az én egyik ismerősömnek is most fognak iker lányai születni, de valami nagyon hülye nevet választottak. Még a szülők sem tudták megjegyezni:( Pedig olyan sok szép magyar név van a naptárban!
15/36 anonim válasza:
ezek nem alliterálnak, de ha most lennének iker babáim Hanna és Milla lenne a nevük:)
18/36 anonim válasza:
Kíra az biztos a másik az vagy Emília vagy Ramóna vagy Tamara
20/36 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a vezetéknév!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!