Külön élő szülők! Ti sem szívesen engeditek a kiskorú gyereketeket a masik szülőhöz, ha annak már van új párkapcsolata?
Nagyon gyerekes és szánalmas vagy. Nőjjél már fel, idióta ovi szintű sértődés helyett.
Nem zavar, hogy a gyerekeddel b...ol ki?
Pont most láttam a Tiktokon egy videót, amiben egy harmincvalahány éves nő sír, mert meghalt az anyja és a megörökölt dolgokból jött rá, hogy az apja végig hazudott neki az anyjával kapcsolatban. Az apja azt mondta, hogy az anyja nem szerette őt, nem is akart vele találkozni, ezért úgy élte le az életét, hogy utálta az anyját. Aztán miután az anyja meghalt, megörökölte a cuccait, amiben ott voltak az ő bébi játékai, fényképei, stb. és rájött, hogy az anyja szerette, és az apja hazudott végig, és emiatt tönkretette az ő életét. Most pedig nem hajlandó az apjának megbocsátani és nem akarja soha többé tartani vele a kapcsolatot, mert elszakította az anyjától.
Na, a te gyereked is pont így fog járni, ha hazugságokkal elmarod az apjától. Egy nap felnő, aztán rájön, hogy te vagy a hazug, gonosz, rosszindulatú szülő, nem pedig a másik, és ott fog téged hagyni egyedül. Aztán majd sírhatsz az öregotthonban öregen és betegen, amiért nem látogat már meg téged soha senki!
Egy utolsó mocsadék vagy kérdező, de játszadozz csak a gyereked érzéseivel.. Semmit nem fogsz vele elérni, csak azt, hogy előbb-utóbb elveszíted a gyermeked bizalmát, majd akár teljesen elveszíted őt. Hidd el, előbb-utóbb rájön, hogy te ügyeskedsz az önzőséged miatt.
Ha csak attól tartasz, hogy elédesgetik a gyereket, ez 14 éves korig nem lehetséges, bíróság dönt. De különben meg legyél te a jobb szülő, a jobb ember, ne azzal akard elnyerni a tetszését, hogy hazudozol neki, inkább őszinteséggel és némi törődéssel. Remélem megjön az eszed, mert biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen elvált szülők gyereke aki gyűlölte azt hallgatni (szerencsére nem közvetlenül a szüleimtől, helyette a nagyszülőktől), hogy ilyen olyan sz*r a másik szülőm.. Éveken át kellett hallgatnom, nem kívánom senkinek,, hisz én mindkettejüket szeretem. Mondom ezt már majdnem 2 gyerekes anyaként.. És ajánlok minden kötődő neveléssel kapcsolatos irodalmat, közösségi média tartalmat, cikket amikből tanulhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!