Külön élő szülők! Ti sem szívesen engeditek a kiskorú gyereketeket a masik szülőhöz, ha annak már van új párkapcsolata?
egész nap grimaszolna és nyűglődne, hogy nem akar veletek lenni akkor is ott tartanád?
Inkább erre manipulálnád a gyerekedet, hogy érezze magát rosszul, csak hogy a jó kis tervedet véghezvidd? Nem szégyenled magad?
Szóval, téged zavar, hogy a gyereked jól érzi magát.
Gratulálok.
Az én férjem lánya pont ezt csinálta. Engem nézett levegőnek itthon a saját lakásunkban 1 éven keresztül. Apjával se sokkal többet kommunikált. Visszaszólni nem mert, mert apjától tartott, szemtelen így nem volt velem. EGyszerűen csak levegőnek nézett, nem szólt hozzám, hozzánk. Pár hete lépett le anyuhoz. A két kígyó végre együtt.
Amúgy igen, pont ezért nem engedtük őt el 1 évig, mert egyértelmű volt a manipuláció. Ne gondolja, hogy ezzel a paraszt viselkedéssel eléri, hogy nem kell többet jönnie.
Bakker, elolvastam a többit is.
Remélem, a gyereked jó messze fut tőled.
Milyen anya az, akit zavar az, hogy a gyereke jól érzi magát?
S hazudsz is neki, és akkor ne bántsunk?
Undorító egy nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!