Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyunk "kiakadva" a...

Jogosan vagyunk "kiakadva" a testvérem barátnőjére?

Figyelt kérdés
A lány amúgy sem a szívem csücske egyéb régi dolgok miatt.De egy ideje együtt van tesómmal és arra nem képes hogy köszönjön.Azaz valamelyik nap találkoztam vele kétszer is inkább elfordította a fejét és nem köszönt.Aztán ma átjött és anyu itthon volt(ez előtt olyankor volt itt amikor anyu dolgozott)és arra nem volt képes hogy köszönjön akár a szobából,de szerintem a minimum az ha odamegyek valahova aludni akkor kijövök és bemutatkozok.
2010. okt. 16. 19:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Át kell nézni rajta. Mintha ott sem lenne. Nekem is van ilyen ismerősöm. Köszönöm neki mindig de ő ritkán köszön vissza. Én úgy vagyok vele, hogy teszem amit a tisztesség diktál, a többivel meg számoljon el ő. Aztán a múltkor hallom, hogy a gyereke panaszkodik neki, hogy nem köszönnek neki a pajtásai, erre mondja neki, hogy: kisfiam, köszönj nekik mindig, jó hangosan, majd fognak ők is meglásd. Hát csak mosolyogtam magamban.
2010. okt. 16. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Már nem azért mondom,de szerintem a csaj sem hülye,tökéletesen tudja h mit gondoltok róla,és h alig várjátok h lelépjen a srácotok mellől.Majd bolond lenne nyájaskodni veletek.
2010. okt. 16. 19:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Annak ellenére hogy én nem szeretem nem szóltam egy szót sem és KÖSZÖNTEM neki.Anyu is köszönt neki kétszer is de arra nem méltatta hogy visszaköszönjön.Tényleg marha rossz fejek vagyunk.Amúgy meg gondolom tesóm mondta neki hogy anyu milyen(annak idején én is megkérdeztem a barátomat).És szerintem a minimum ha valakihez odamegyek köszönök,nem azt vártuk hogy haverkodjon.
2010. okt. 16. 19:43
 14/20 A kérdező kommentje:
És nem viselkedtem vele bunkón sem,mert az a mi kettőnk dolga hogy nem bírjuk egymást.Ha tesómnak tetszik és vele akar lenni legyen.Egy barátnőjét se "utáltuk ki" sosem.
2010. okt. 16. 19:50
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Szegény csaj...
2010. okt. 16. 19:56
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Ti hülyék vagytok? Mit kell ennek segíteni? Szimpátia ide-vagy oda, ha már odajár kefélni, (gondolom használja a vizet, meg kajál is) akkor az a minimum, hogy köszön az ott lakóknak! Amúgymeg engem utál a barátom anyja, és én is őt, de ha találkozom vele köszönök neki, viszont nem megyek hozzájuk! Nem fogom ott "rontani a levegőt". Ebből kiindulva azt sem értem, hogy minek megy oda a lány, ha úgy gondolja hogy nem látják szívesen?
2010. okt. 16. 20:12
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként akkor már tesóra legyél kiakadva,mert az ő dolga lenne bemutatni a barátnőt.

Ha már illemtan,akkor barinő meg se szólalhat,amíg anyád nem szól hozzá.

Na ki is a bunkó?

2010. okt. 16. 20:14
 18/20 A kérdező kommentje:
A tesómnak is mondhatunk bármit gondolom nem lát a szerelemtől.Ha a szobából se jön ki és nem is köszön anyunak nem tudom mit kéne lépnie még az ügyben.Mi meg nem mászkálunk be hozzájuk mert nem találkoznak sokat.
2010. okt. 16. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

Miért mit mondtok a tesódnak?Eddig arról volt szó,hogy nem üldöztök el senkit.

Egyébként meg miért is nem megy be fél percre anyád?Ha már a tesód nem hozza ki a lányt.

Egyébként tesó persze nem hallgat rátok,tisztán látja,hogy hisztiztek anyáddal,hogy ez a csaj a barátnője....

2010. okt. 16. 20:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Talán kicsit lehetne felé közeledni..megkínálni esetleg egy kávéval,teával,vagy vmi..nyitni felé.Ha ezután is bunkó,akkor esetleg van jogotok elítélni a lányt.
2010. okt. 16. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!