Sürgős, hogyan tudnám rávenni a szüleimet, hogy holnap menjenek el valahová otthonról, hogy át tudjam hívni a barátomat?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok(L), még nem ismerik a fiút személyesen, de nem is szeretném, ha erre holnap kerülne sor, mert még nem tartunk ott a kapcsolatban, hogy bemutassam. Viszont holnap szeretném áthívni flmet nézni, együtt lenni, úgy, hogy a szüleim elmenjenek. Arra gondoltam, hogy megmondom, hogy menjenek el valahová kettesben, úgyis nagyon rég volt már ilyen, és addig én is tudnék itthon pihenni..de az a baj, hogy anyukám nehezen fogadja el, hogy már felnőttünk a hugommal és nem megyünk mindenhová együtt, ezért ő úgy fogja fel, hogyha nem tudunk menni négyen, akkor nem mennek ők se ketten..milyen ötleteitek vannak, hogy rátudjam venni őket h próbálják ki kettesben?2010. okt. 16. 15:13
11/12 A kérdező kommentje:
én nem felejtem el, nem is elvárás ez, hanem egy kérés úgymond, szépen kértem őket, hogy most, hogy itt a születésnapom, névnapom, stb.. jó tanuló vagyok, stb.. nem kérek sokat, ennyi kompromisszumot köthetnénk..de anyukám nem hajlik rá..lehet hogy az is a baj, hogy túl későn szóltam. most mondtam neki, hogy akkor majd 2 hét múlva, ha lesz a szülinapom, ezt kapjam ajándékba, erre már inkább hajlik:)
2010. okt. 16. 16:29
12/12 anonim válasza:
miert nem mondod el aszuleidnek,hogy par orara kettesben akarsz lenni valakivel... mondjuk az a minimum,hogy te fizeted nekik a mozijegyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!