Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, mit szólnátok, ha a...

Szülők, mit szólnátok, ha a lányotok 1,5 milliós táskát venne magának?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 20:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
76%

Mire? Egy milliós táskára? A táska egy használati eszköz, nekem nem jelent semmit a ráfirkált név. Ha egy nagyobb otthont, ha egy stabil biztonságos autót vesz, arra azt mondom rendben. Ha gépesíti a háztartást, magánorvoshoz jár, magániskolába járatja az unokámat, az is teljesen érthető.

Értelmetlen dolgokra költeni húsz forintot is, nemhogy milliókat konzumidiótaként nem oké.

Erre mindig eszembe jut az a kb tíz évvel ezelőtti luxusmobiltelefon kétmillióért (akkori árfolyamon!), ami kb a Nokia 3310-es szintjén volt már az okostelefonok korában, de benne volt egy rakat nehézfém meg krokodilbőrből volt a hátulja. De éppen csak telefonálni lehetett vele, mást nem. A hülyeség csimborasszója.

2023. aug. 23. 15:58
 32/40 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon szégyenkeznék. Nálunk spirituálisoknál nem szokás az önző istenkáromlás.
2023. aug. 23. 16:47
 33/40 anonim ***** válasza:
41%

Ja, biztosan 20 év múlva is ezt a táskát fogja hordani, mikor fél év múlva már más lesz a menő:D

Nem tudom te mit hordasz a táskában, ha csak nem dinnyét, akkor nem fog összeesni:D

2023. aug. 23. 17:20
 34/40 anonim ***** válasza:
85%
Gratulálnék neki az első másfél milliós táskájához. Most nem mindegy, hogy egy hétre nyaralni megy mert annak örül, vagy vesz egy tatyót amire régóta vágyott? Lényeg, hogy meg tudja teremteni és tud neki örülni.
2023. aug. 23. 17:48
 35/40 anonim ***** válasza:
66%

"Ja, biztosan 20 év múlva is ezt a táskát fogja hordani, mikor fél év múlva már más lesz a menő:D"

Ha másfél milla a táska, akkor az nem megy ki fél év múlva a divatból, de ehhez ugye erteni kellene a "menő" márka és a való márka közötti különbséget.

Tessék, ezek picit drágábbak, mint másfél milla: az egyik 1957bol való, a másik kettő 2003-as, HASZNALT táska. 10e, 11,5 es 25e DOLLÁROS arakon.

[link]

2023. aug. 23. 17:57
 36/40 anonim ***** válasza:
65%

Csalódnék benne, már a divatiparnál is. Nem konzumidiótának neveltem. Legyen akármilyen szép, nem ezt az utat szánom neki.

Ha eltapsol 1,5 milliót egy utazásra (többe volt eddig minden családi utazásunk) vagy odadobja egy kutya menhelynek, kit érdekel. De hogy egy darab bőrre, aminek az anyag- és munkaköltsége a padlót veri? Nem.

2023. aug. 24. 06:45
 37/40 anonim ***** válasza:
79%
36, már pedig a gyereknek annak kell lennie aminek te nevelted? :)
2023. aug. 24. 08:45
 38/40 anonim ***** válasza:
63%

37, elvekben jó lenne. Pl: hogy nem azzal keresi a pénzt, hogy mások csorgatják rá a nyálukat, hanem az eszét használja inkább.

Vagy nem fizet mások kihasználásáért. Nem lop, nem csal. Nem fogyaszt szükségletein felül tönkrevágva még jobban a környezetet...stb.

2023. aug. 24. 09:17
 39/40 anonim válasza:
82%

Szia, engem az érdekelne, hogy Téged hogyan érint az, hogy a lányod ennyit költ táskára?

Miközben jó állása van, megtakarítással rendelkezik és vett egy lakást magának. Mindezt az álomtáska előtt.

Eddig egyszer láttam egy ilyen szintű táskát 5 éves volt, mindennap hordva volt, én meg azt hittem, h 2 napos.

Társadalmilag valószínűleg elég nagyot léphetett felfelé, önerőből, aminél - az én jelenlegi szintemen nem felfogható, h vki ennyit elkölthet táskára -, de ott természetes.

Nézzünk szét a világban mi megy.

Az Általad leírtak alapján egy felelősségteljes fiatal hölgyet látok magam előtt, aki valóra váltotta az álmát és nem végzett előtte felmérést, hogy másoknak ez tetszik-e. És igen, meg fogják szólni érte, az a mai magyar valóság…

Legyél büszke rá, örülj vele, hogy megvalósította magát, magadra meg, hogy ilyen lányt neveltél.

2023. aug. 27. 07:25
 40/40 anonim ***** válasza:
69%

39!

Nyilván a lany írta ki a kérdést, nem az anyja.

2023. aug. 27. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!