Miért nem akarnak segíteni?
Nő vagyok, nemrég pont 18. A párom 23 éves és dolgozik. Teherbe estem, persze megtartjuk a babát, hogy, úgy alakult.
Párommal átbeszéltük, és együtt neveljük a gyereket e-módon, hogy hozzájuk költözöm de párom szülei ellene vannak és nem akarják, hogy oda menjek. Annak ellenére, hogy a költségekbe a támogatásokból adnék + barátom is dolgozik. Az unokájukért így sem akarnak ennyit tenni pedig nagy a házuk elég nagy elférnénk, és családban nőhessen fel. Nekünk kicsi a lakás, fél szobában lehetetlen lakni hárman. Hozzánk nem mehetünk...
Ilyen kőszívűek hogyan lehetnek hamarosan rokonok?
Esetleg engedékenyebbek/elnézőbbek lesznek ha tényleg megszülöm az unokájukat??
42
Ha valós a kérdés bár nem az valószínűleg, pont azért költöznének oda, hogy eltartsák őket.
Nagyon nem szép más nyakára szülni, ha gyereket akarnak vállalni azt csak a saját felelősségükre tegyék.
nem jelenti azt, hogy támogatnotok kell őket anyagilag - bocs, ha odacuccol a fiam barátnője, akkor ALAP, hogy legalább a kajáját és a tisztálkodási szereit kifizeti. ;)
Hogyne, mad én vegyek neki tampont meg a franc.
A kérdező elmehet dolgozni, és akkor valamennyi pénze lesz. Nem kötelező 3 éven kereszül otthon ücsörögni a gyerek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!