Volt màr, hogy el kellett titkolnod a munkàd, kereseted a csalàdtagjaid előtt?
Figyelt kérdés
Olyan csalàdból szàrmazom, ahol a szüleim elvàltak, de egyiknek sincs olyan nagyobb anyagi gondja. Testvérem is ilyen. Viszont mindannyian pénzéhesek, és képesek kizsigerelni bàrkit egy kis pénzért, pofàtlan módon. Én màr évekkel ezelőtt elköltöztem messzire, még a huszas éveim elején, mert nekem az ő moràljuk nem fért bele, és egyedül kellett megoldanom mindent anyagilag, minden segítség nélkül. Elvégeztem egy jó egyetemet, és azzal kaptam most egy nagyon jó àllàst, viszont ha elmondanàm nekik, akkor ràrepülnének a "keresetemre".2023. aug. 18. 07:12
22/30 anonim válasza:
Mi lett a munkád, ha szabad kérdeznem?
Hasonló cipőben járok csak még van 4 évem az érettségiig utánna pedig tanulnék tovább.
Melyik suliba jártál, milyen szakra, mennyibe került a havi önellátásod?
Mi lett végül az állás amit megkaptál, milyen papírral?
Előre is köszi.
17/F
23/30 anonim válasza:
Az én keresetem sosem elég. Bármennyit keresek mindig kevés. Pedig nem keresek rosszul. Két gyereket nevelnek, van hitelem. Hajtok mint az állat folyamatosan dolgozom, éjszaka tanulok. Nyugalmas rendes munkahelyem van ahol megbecsülnek és nőként vidéken nagyon jó fizetésnek számít.
24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki vàlaszàt, tanàcsàt, igazatok van, igyekszem odafigyelni a dolgokra, hogy tudjak tartalékolni, gyűjteni a jövőre. Nekik is volt lehetőségük. :)
2023. aug. 18. 12:31
25/30 anonim válasza:
Muszáj titkolnom nekem is. Ausztriában élek és dolgozok, de azt mondom otthon, hogy csak kicsivel keresek többet mint otthon stb, mert ha tudnák, hogy az otthoni fizum négyszeresèt keresem jönnének a lehúzások, meg a nyakamra járnának minden baromsággal.
26/30 anonim válasza:
Középiskolásként kapok szaros 82 ezer forintot a gyakorlati helyemen, és nem akartam megmondani otthon. Mert onnantól hallgathattam hogy én csak elb*szom a pénzt, közben éhezünk, mentek az indirekt faggatózások hogy mikor mit veszek, meg a folyamatos utalgatások hogy adjak már kölcsön mert mindjárt éhen halunk. Hallgattam hogy most ezt nem tudjuk kifizetni, most ezt nem. Mintha középiskolásként nekem kellene fizetni a számlákat, de mindegy. Mikor elegem lett és azt mondtam hogy nekik adom az egészet csak hagyjanak már a f*szba, azt mondták nem kell. Azóta is megy a burkolt b*sztatás...
27/30 anonim válasza:
Kedves 26 os.
Mintha a mamámat (nagyszülőt igen) hallanám.
Ugyan ezt csinálja....
28/30 anonim válasza:
Testvérem egy pénzéhes, kétszínű kígyó, aki elől még az utolsó 50 forintomat is el kell titkolni/ rakni sajnos. Kiállhatatlan egy ember, most is brutálisan összevesztünk, mert egy nárcisztikus, erőszakos dög, de ha tudná, hogy mennyi pénzt szedek majd össze szeptembertől megint a legjobb barátom akarna lenni. Jelenleg a férjével tartatja el magát egyébként, az meg van is olyan hülye, hogy eltartsa.
29/30 anonim válasza:
26 te szerencsés vagy. Anno mi vagy nem kaptunk semmit, vagy az 1-2 kiváltságos ösztöndíjas szakmai tanuló kapott kb 30 ezret. Tedd félre a pénzt, amennyire csak tudod!
30/30 anonim válasza:
#26, nekem megadták a családimat a gimire, én el is kezdtem szépen betartani, volt belőle hónap vegeig, erre ők belém kötöttek, hogy hova költöm, mert változást nem látnak. Egyre többször jöttek, hogy miért nem veszek ruhát néha újat , majd ha vettem miért azt vettem, ugyanez cipővel meg stb ha meg kaját vettem akkor miért csak zabálok a pénzből. Vegul nekem is az lett, hogy vissza adtam az egészet a picsába, mert már üvöltve veszekedések voltak a szaros 12 200 ft miatt , amit mellesleg mindig jól osztottam be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!