Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megözvegyült apósom hozzánk...

Megözvegyült apósom hozzánk költözött, hogy éli túl ezt a házasságunk?

Figyelt kérdés

Anyósom meghalt covidban, após tavaly ide költözött, mivel már nagyon idős. Én ezt annyira nem akartam, a feleségemmel sokat vitáztunk is ezen. Másfél szobás panelban lakunk, és a kisfiúnk most velünk lakik a nagyszobában (4 éves), mert apósom megkapta a kisszobát. Mondanom sem kell, hogy azóta nincs magánéletünk. Én kezdek ettől besokallni, mit tegyek? Jár más is hasonló cipőben?

Apósom is kb olyan hisztis 80 évesen, mint a gyerek. Apósom délután alszik, csendbe kell lenni. És ha véletlenül felébresztem, akkor kezdődik is a vita, hogy én senkire nem vagyok tekintettel. Reggel is 8-9ig alszik, néma csendben kell készülődni a munkába, és a gyereknek iskolába. Na itt sokszor vitával kezdődik a nap...

2023. aug. 17. 12:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%
Ha reggel 8-9 között készülődsz munkába, akkor hogy tudod az apósodat felébreszteni, aki ebéd után szunyál, amikor te még javában a munkahelyeden vagy?
2023. aug. 17. 13:03
 12/31 anonim ***** válasza:
75%

Ki ne találd már, hogy létezik olyan elmebeteg, aki beviszi a szülői hálóba aludni a 14 éves gyerekét, hogy annak a szobáját átadja az apósnak!

Mellesleg ehhez a gyereknek is lenne néhány szava.

2023. aug. 17. 13:06
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

Hol lakott előtte? Albérletben?

Nincs hova mennie?

2023. aug. 17. 13:45
 14/31 anonim ***** válasza:
79%

12# :-) na, erre nem gondoltam

csupa csavar van ebben a történetben

2023. aug. 17. 13:51
 15/31 anonim ***** válasza:
27%
Istenem add, hogy fiatalon haljak meg!
2023. aug. 17. 14:45
 16/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem kell kívánni a fiatalkori halált, hanem azért kell fohászkodni, vagy reménykedni (ki miben hisz) hogy megmaradjon a normális eszed és ne szorulj senkire!

Ha az agyad rendben, akkor mindig fogod tudni rendezni a sorsod, akárhány éves vagy!

2023. aug. 17. 15:21
 17/31 Appassionato2022 ***** válasza:
44%
#11: Szerintem ez OK, 'Reggel IS 8-9ig alszik, néma csendben kell készülődni a munkába'. Reggel is csendben kell lenni és hétvégén délután is.:)
2023. aug. 17. 15:30
 18/31 anonim ***** válasza:
40%
Az idősek vagy szellemileg, vagy testileg (vagy mind2) szoktak leépülni. Szellemileg épen is király lehet érezni, hogy teher vagy, hogy pelenkázni kell s hogy alíg várják, hogy megmurdelj.
2023. aug. 17. 15:36
 19/31 anonim ***** válasza:
59%
Érdekes, ha a meny költözne anyóshoz vagy apóshoz akkor bezzeg teljesen természetes lenne hogy kötelessége befogadni
2023. aug. 17. 16:17
 20/31 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező írhatnál részleteket, így eléggé kamu szagu van (80 éves após, de nektek 4 éves gyereketek van, suliba vagy oviba jár, főleg, hogy most nyár van, volt-e ingatlana a bácsinak stb.).

Ha mégsem az, akkor alapvetően egy ilyen súlyú kérdésben nem lett volna szabad engedned, ez teljesen nonszensz ötlet volt feleségedtől.

Ha a bácsinak nincs is ingatlana, akkor nyugdíj + özvegyi nyugdíj kiegészítve havonta, és egy egyszerűbb bentlakásos otthonba befizetni. Ha még és 5-10 évet, akkor a kis-, majd nagykamasz gyereketekkel fogtok egy szobában aludni? És ha ápolásra szorul?

2023. aug. 17. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!