16 évesen hogyan költözhetne hozzám a barátnőm?
Nem csoda, hogy anyuka nem boldog, amikor a 16 éves gyerekét!!! egy nála tízévvel idősebb férfi krogatja - aztán úgyis kidobja, amikor ráun.
Nem most, hanem 1-1,5 év múlva, mert rádöbben, családot, gyereket akar, de a "párja" még maga is gyerek.
Én sem örülnék, amiért hülyére veszik a gyerekemet.
Hidd, hogy kamu, ha neked így könnyebb. 😉 Nyugodtan kérdezz meg szociális munkásokat, gyámügyeseket pl. Borsodban, ez a jéghegy csúcsa, hogy ott mik vannak.
Én is megrökönyödtem eleinte, milyen felelőtlen szülők vannak, most már 10 év után semmin sem lepődöm meg.
Pont letojom, hogy egy anonim oldalon ki gondol emiatt kamuzónak. Ez is csak azt mutatja, hogy az országban sokaknak fogalma sincs, mik mennek a mélyszegénységi részeken.
19!
Akkor megegyszer: gyamja annak van, akinek meghaltak a szülei, vagy a szülei szülői felügyeleti joga megszűnt/szünetel. A nagykorú férfi gyerekének nem kell gyám, van apja, aki nagykorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!