Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen hogyan költözhetne...

16 évesen hogyan költözhetne hozzám a barátnőm?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok. Van munkám, valamint nem a szüleimmel élek. 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel, aki 16 éves. Az anyukájával találkoztam párszor. Amikor elsőre találkoztunk, ha nehezen is, de elfogadta a kapcsolatunkat. Később már nem így volt. Folyamatosan szidja a lányát és engem is. Nem arról van szó, hogy egyszer mondja neki egy nap, hanem órákon keresztül képes rá. A barátnőmnek először pszichológushoz kellett járnia, majd családterápiára, ahol az anyuja csak egyszer járt, mert többet nem volt hajlandó menni. A mostani helyzet az, hogy kiveszik a családból, ha nem változik a helyzet, így vagy nem maradhat otthon, vagy nem lehetünk együtt. Tudom, nagy a korkülönbség. Mindketten tudjuk. Szeretném, ha hozzám költözne. Tudom, hogy utána nekem kellene eltartanom. Nem hirtelen felindulásból szeretném ezt. Tudom, hogyha esetlegesen megromlana a kapcsolatunk, akkor is nekem kellene eltartanom. Erre viszont nem látok esélyt, mert mindent megbeszélünk. A kérdésem az lenne, hogy milyen lehetőségeink vannak? Kérem csak az válaszoljon, aki tud segíteni. Nincs szükségem olyanra, hogy otthon kellene maradnia, vagy pedofil vagyok es hasonlok. Egyikőnk sem így tervezte, viszont szeretjük egymást. Köszönöm a válaszokat

2023. aug. 16. 15:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%

Nem csoda, hogy anyuka nem boldog, amikor a 16 éves gyerekét!!! egy nála tízévvel idősebb férfi krogatja - aztán úgyis kidobja, amikor ráun.

Nem most, hanem 1-1,5 év múlva, mert rádöbben, családot, gyereket akar, de a "párja" még maga is gyerek.

Én sem örülnék, amiért hülyére veszik a gyerekemet.

2023. aug. 17. 11:06
 22/26 anonim ***** válasza:
47%
19-es, hagyd már az ostoba kamujaidat. Nem veszed észre, milyen gáz vagy? :D
2023. aug. 17. 11:08
 23/26 anonim ***** válasza:
75%

Hidd, hogy kamu, ha neked így könnyebb. 😉 Nyugodtan kérdezz meg szociális munkásokat, gyámügyeseket pl. Borsodban, ez a jéghegy csúcsa, hogy ott mik vannak.

Én is megrökönyödtem eleinte, milyen felelőtlen szülők vannak, most már 10 év után semmin sem lepődöm meg.

Pont letojom, hogy egy anonim oldalon ki gondol emiatt kamuzónak. Ez is csak azt mutatja, hogy az országban sokaknak fogalma sincs, mik mennek a mélyszegénységi részeken.

2023. aug. 17. 11:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek neked, tudom, hogy van olyan közösség, ahol ez a szokásjog. Hogy törvényesen jogszerű - e az ilyesmi, csupán azt kétlem.
2023. aug. 17. 12:41
 25/26 anonim ***** válasza:

19!

Akkor megegyszer: gyamja annak van, akinek meghaltak a szülei, vagy a szülei szülői felügyeleti joga megszűnt/szünetel. A nagykorú férfi gyerekének nem kell gyám, van apja, aki nagykorú

2023. aug. 17. 15:10
 26/26 LuckyLevi ***** válasza:
#25 Engedd el! Nem érdeklik a tények, akkor is neki van igaza, mert így hallotta.
2023. aug. 17. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!