Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves hölgyek, legfőképpen...

Kedves hölgyek, legfőképpen anyukák! Ti örülnétek ennek az ajándéknak?

Figyelt kérdés

Tudom, korai még a kérdés. :)

Szóval karácsonyra ezt szeretném anyunak venni:

[link]

Be lehet rakni a mikróba, felmelegíteni és megtartja a meleget kb: 4óráig.

Anyu sose szokott megszokott ajándékot kapni. Azért kérem a Ti segítségeteket, mert igazából senkinek nem merem elmondani, mert tuti elmondják. Ti örülnétek egy ilyennek?

Köszönöm!

2010. okt. 15. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

huh nekem is kéne ilyen, fázos a lábam!!

27N

2010. okt. 15. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Állati :D

Szerintem biztos élvezi ha meleg is :)

de vegyél még lábtyűt engem kiráztőle a hideg de nagyon vicces az is.

2010. okt. 15. 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a papucsnak örülne-e nem tudom, de az biztos, hogy nagyon szerencsés anyukád, hogy ilyen gyereke van! Az ajándékozás akkor az igazi, ha előre készülünk rá, meglepetést szeretnénk szerezni, és szeretetből adjuk. Te így teszel! Örömteli karácsonyt, ée addig is sok boldog együtt töltött időt!
2010. okt. 15. 13:51
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Nos, azt hiszem ez marad! :)

Lábtyű? Huu volt már nekem, azt felpróbálta, de nem jött be neki, ugyhogy tavaly ősszel vettem neki egy kötött sárga zoknit hatalmas zsiráf fejjel a lábfején. :) Fiatal még (43 éves), de sajnos a trombózis tönkre tette a lábát. :S És mivel tudom, hogy ő sose venne magának ilyet, ezért meglepem én. :) Úgy vagyok vele, hogy inkább nem megyek a barátaimmal egész hónapban sehova (egyetemen tanulok) és inkább meglepem őt. :)

Örülök, hogy sokaknak elnyerte a tetszését!

13:51-es! Nagyon szépen köszönöm a szép szavakat! És remélem még nagyon sok ideig élvezhetem a társaságát! ;)

2010. okt. 15. 15:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jóó, szerintem nagyon jó ötlet :D Levendula illatú?:D ezt nem igazán értem
2010. okt. 15. 18:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Na az illatot én se értettem, de gondolom mivel a levendula nyugtató hatású ezért valahogy beleteszik. :D
2010. okt. 15. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!