Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nek.tek nem esik szarul mikor...

Nek.tek nem esik szarul mikor a saját családtagjaitok hazudnak nektek?

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 23:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Már megszoktam, viszont épp ezért nem is tartom velük igazán a kapcsolatot.

Nem érdekelnek, mert kb. sohasem őszinték.

2023. júl. 21. 07:07
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is folyamatosan hazudnak. Pl állandóan pénzt kérnek kölcsön, de ha rákérdezek hogy mi a túróra költik a 3 fizetést, akkor csak hápognak, hazudoznak meg magyarázkodnak bénán. Persze ahhoz nincsen közöm, csak virítsam a lóvét nehogy már én osszak pénzügyi tanácsokat nekik.
2023. júl. 21. 07:18
 13/24 anonim ***** válasza:
49%
Nem, mert tudom hogy ilyen gerinctelen férgek. Nem is várok el mást tőlük.
2023. júl. 21. 08:07
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Itt is de sok a hazugságot pártoló, lepontozó inkább nem írom le, mi... 🤡 Zavar titeket igaz, hogy nem mindenkivel lehet ezt megtenni?
2023. júl. 21. 09:03
 15/24 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem egyáltalán nem mindegy, mit, milyen ügyben, milyen esetben, hogy történt. Van, ami szépítésszámba megy (nálam), van, ami konfliktuskerülés, van, ami tapintat. Mondjuk ha megkérdezed az anyádat, szép vagy-e, és nem mondja (az igazságot), hogy nem, gyermekem, bűnronda vagy, vagy azért rúgtak ki más fél éven belül a harmadik munkahelyről, mert tehetségtelen informatikus, könyvelő, dobos stb vagy, az hazugság? Lehet, hogy igen.

Megkérdezed tőle, anya, hoztál kaját? Azt mondja, igen. Valójában nem hozott.

Ugyanannyit öröklünk a tesómmal? Igen/nem.

Milyen esetre gondolsz? Mi történt?

2023. júl. 21. 09:07
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Anyám mindent kiszinez, eltúloz ( nekem ez hazudozás kategória, férje szerint ilyen és kész..na mindegy). Látszik amikpr megkérdőjelezzük hogy nem stimmel a sztori de akkor is kitart mellette. Néha visszavesz, amikor érzi hogy nagyon túllőtt a célon. De ez ideiglenes. Mindíg ilyen volt, egész életrmben utáltam ezt a tulajdonságát. Semmi szükség erre, főleg nem jelentéktelen dolgokban. Egyre kevesebb türelmem van hozzá. Ritkán találkozunk, így nem része a mindennapjaimnak a viselkedése. Igazából már nem erdekel. Lehet szerinte átveri a környezetŕt, de valójában saját magát veri át. Szembesíteni , megbeszélni vele sosem lehetett, magyon agresszívan reagált minden próbálkozásra.
2023. júl. 21. 09:17
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Engem zavar. Bár nem konkrétan hazudozás, hanem sumákolás, dolgok elhallgatása, ilyenek vannak.
2023. júl. 21. 11:08
 18/24 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen önvédelmi füllentés vagy elhallgatás volt már mindenki részéről, kárt nem okoztak/okoztunk vele.
2023. júl. 21. 11:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

15, a hazugság az hazugság, bármi is az oka.

Szépség: átlag szülőnek a saját gyereke a legszebb, de ha mégsem, akkor is meg lehet úgy fogalmazni egy igen helyett, hogy az nem sértő.

Munka: hacsak q szülő nem ugyanazon a területen dolgozik, nehezen fogja megallapitani, hogy a gyerek nem ért hozzá, ergo max azt mondja, gondold végig Janika, hogy minden téren megfeleltel e az elvarasoknak

2023. júl. 21. 12:22
 20/24 anonim ***** válasza:
59%
Ezek szóvirágok. Avagy: tapintat, ahogy én is írtam. Továbbra is kérdés, a tapintatból mást mondás hazugság-e? De a kérdezőtől nem tudjuk, mi történt. De rossz ez.
2023. júl. 21. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!