Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak Magyarországon...

Tényleg csak Magyarországon szokás, hogy a nőknek minden nap főznie kell a családnak?

Figyelt kérdés
Amerikai ismerős mondta csak hétvégén főznek. Közbenső napokon rendel vagy hideget eszik a család. Hát így azért könnyebb sokkal a női lét.
2023. júl. 15. 16:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
84%
Úgy igen, de sok helyen nem ez van, sőt, a legtöbb helyen egyedül neveli az anyuka a gyereket, jobb esetben többet is, a pasi meg vagy dolgozik egész nap, vagy döglik egész nap. Köztes megoldás ritka sajna.
2023. júl. 15. 20:56
 22/40 anonim ***** válasza:
81%
19, olcsóbb főzni, mint minden nap rendelni valamit.
2023. júl. 15. 20:56
 23/40 anonim ***** válasza:
63%
Nem írtam rendelést kedves 22-es, 12 óra munkáról volt szó.
2023. júl. 15. 21:01
 24/40 anonim ***** válasza:
91%
Azt írtad, jó, hogy ennyi pénzünk van...
2023. júl. 15. 21:11
 25/40 anonim ***** válasza:
88%
Ja értem, az az uszkve 330.000.000 ember, mind úgy él, mint az ismerősöd, ahogy nálunk is minden nő háztartási rabszolga, mint te meg a csládod nőtagjai. Logikus
2023. júl. 15. 21:17
 26/40 anonim ***** válasza:
97%

21

hát eléggé szomorú hogy sok helyen a nő rabszolga a férj dolgozik egésznnap ha hazaesik akkor lefekszik aludni vagy rosszabbik esetben döglik egész nap.Hát sajnálom ezeket a nőket akik ezt hagyják és ilyennel élik le az életüket.Egy háztartásban élünk kettem vagyunk kétfele oszlik a házimunka illetve a gyereket se magamnak csináltam.Mindketten neveljük, etetjük és foglalkozunk vele.Amúgy meg minek gyerek ha a férj nem neveli?

2023. júl. 15. 21:29
 27/40 anonim ***** válasza:
85%
Elég ritka az, hogy mindkét fél egyformán aktív. Legtöbb esetben valamelyik többet tesz bele a közösbe.
2023. júl. 15. 22:57
 28/40 anonim ***** válasza:
90%

Miért kell lepontozni az igazságot.Vagy ez nektek normális anyák hogy főzöl mosol takaritol az urad meg a kanapét nyomja.Szar az igazság.

Igen elképzelhető hogy többet teszek bele mivel ő dolgozik szombaton én meg nem.De egyformán kivesszük a dolgokból a részünk a mindennapokban.

2023. júl. 15. 23:12
 29/40 anonim ***** válasza:
97%

Hálisten sehol sem szokás, csak a visszamaradott családokban, ahol a nő dolga a háztartás és napi meleg étel a nyolcóra munka után IS.

Szánalmas. Én valóban minden nap főzök, mert szeretek főzni, de ha "elvárnák" nagyon kinevetném az illetőt.

2023. júl. 16. 10:40
 30/40 anonim ***** válasza:
2%
Imádok főzni, nem is értem hogy lehet ez fárasztó kötelesség. Munka után is szívesen csinálom.
2023. júl. 16. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!