Úgy igen, de sok helyen nem ez van, sőt, a legtöbb helyen egyedül neveli az anyuka a gyereket, jobb esetben többet is, a pasi meg vagy dolgozik egész nap, vagy döglik egész nap. Köztes megoldás ritka sajna.
2023. júl. 15. 20:56
22/40 anonim válasza:
19, olcsóbb főzni, mint minden nap rendelni valamit.
2023. júl. 15. 20:56
23/40 anonim válasza:
Nem írtam rendelést kedves 22-es, 12 óra munkáról volt szó.
2023. júl. 15. 21:01
24/40 anonim válasza:
Azt írtad, jó, hogy ennyi pénzünk van...
2023. júl. 15. 21:11
25/40 anonim válasza:
Ja értem, az az uszkve 330.000.000 ember, mind úgy él, mint az ismerősöd, ahogy nálunk is minden nő háztartási rabszolga, mint te meg a csládod nőtagjai. Logikus
2023. júl. 15. 21:17
26/40 anonim válasza:
21
hát eléggé szomorú hogy sok helyen a nő rabszolga a férj dolgozik egésznnap ha hazaesik akkor lefekszik aludni vagy rosszabbik esetben döglik egész nap.Hát sajnálom ezeket a nőket akik ezt hagyják és ilyennel élik le az életüket.Egy háztartásban élünk kettem vagyunk kétfele oszlik a házimunka illetve a gyereket se magamnak csináltam.Mindketten neveljük, etetjük és foglalkozunk vele.Amúgy meg minek gyerek ha a férj nem neveli?
2023. júl. 15. 21:29
27/40 anonim válasza:
Elég ritka az, hogy mindkét fél egyformán aktív. Legtöbb esetben valamelyik többet tesz bele a közösbe.
2023. júl. 15. 22:57
28/40 anonim válasza:
Miért kell lepontozni az igazságot.Vagy ez nektek normális anyák hogy főzöl mosol takaritol az urad meg a kanapét nyomja.Szar az igazság.
Igen elképzelhető hogy többet teszek bele mivel ő dolgozik szombaton én meg nem.De egyformán kivesszük a dolgokból a részünk a mindennapokban.
2023. júl. 15. 23:12
29/40 anonim válasza:
Hálisten sehol sem szokás, csak a visszamaradott családokban, ahol a nő dolga a háztartás és napi meleg étel a nyolcóra munka után IS.
Szánalmas. Én valóban minden nap főzök, mert szeretek főzni, de ha "elvárnák" nagyon kinevetném az illetőt.
2023. júl. 16. 10:40
30/40 anonim válasza:
Imádok főzni, nem is értem hogy lehet ez fárasztó kötelesség. Munka után is szívesen csinálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!